Vi syns på Amendo!

Våra konsulter är vår största tillgång. Därför är vi måna om att ta hand om dem och se till att de syns i mörkret. Men att vara konsult hos oss innebär självklart mycket mer än bara reflexer.

Vad vi erbjuder

Våra konsulter är våra lysande stjärnor! Därför gör vi vad vi kan för att erbjuda lite extra guldkant i arbetslivet. Som konsult hos oss får du möjlighet till spännande uppdrag och karriärutveckling, generöst friskvårdsbidrag, nätverksträffar, möjlighet att delta i lopp och andra träningsaktiviteter, kompetensutveckling och seminarier. Du får en dedikerad konsultchef med erfarenhet från branschen som hjälper dig att utvecklas. Och inte minst – en trygg arbetsgivare som värdesätter samhörighet och att du ska vilja vara en del av oss.

Det låter inte helt dumt, eller hur? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara konsult hos oss. Hoppas vi syns;)

Bli en del av vårt nätverk!

Hos oss hittar du nya utmaningar som passar dig oavsett om du är nyexaminerad eller har lång erfarenhet inom ekonomi, bank, finans eller försäkring. Registrera ditt cv så hittar vi dig!

Registrera cv

Våra lediga jobb

Vi har många spännande uppdrag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall med omnejd. Ta en titt på vilka lediga jobb vi har ute nu.

Se våra lediga jobb