#amendoinspire

Välkommen till #amendoinspire! En plats för inspiration, lärande och utveckling.

Med nyfikenhet och ständigt lärande i fokus har vi skapat #amendoinspire. Ett intiativ där vi på Amendo tillsammans med dig vill inspirera, diskutera och utforska olika aktuella ämnen i vår omvärld.

I fysiskt eller digitalt format bjuder vi regelbundet in kunder, kandidater, kollegor och andra nyfikna personer för att samtala om aktuella ämnen, trender och framtidsspaningar i branschen. Ibland bjuder vi in gäster, ibland delar våra kompetenta kollegor med sig av sina tankar, erfarenheter och insikter. Håll utkik på Amendos Linkedin-sida för nästa #amendoinspire. Välkommen!

Är du intresserad av att veta mer om #amendoinspire – eller har tankar och önskemål kring intressanta och viktiga ämnen att diskutera? Hör gärna av dig till oss!

Ta del av tidigare #amendoinspire

Drömmar, börsen och hållbart sparande

Andra ”Börshajen” Farhad, investerare och entreprenör, samtalar tillsammans med Amendo Groups grundare och CEO Susanne Bagger om drömmar, börsen och hur du lyckas med ditt långsiktiga samt hållbara sparande.

Se mer

Där alla tänker lika, blir inte mycket tänkt

Tillsammans med Jonas Bygdeson, grundare av My Dream Now, och Sanna Carlström, Chief People Officer på PE Accounting, samtalar vi om social hållbarhet, inkludering och mångfald – och hur arbetsgivare bör arbeta med social hållbarhet för att attrahera och hitta framtidens kompetens.

Se mer

Framtidens ledarskap

Ishtar Touailat, en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor, samtalar tillsammans med Amendokoncernens CEO Susanne Bagger om framtidens ledarskap och de viktiga och högaktuella ämnena reskilling och upskilling, future skills, growth mindset och digitalisering.

Läs mer

Framtidens rekrytering: att rekrytera på soft skills & potential

Att attrahera och rekrytera på soft skills och potential är framtiden. Men vilka är möjligheterna och utmaningarna – samt hur går man som rekryterare tillväga? Här kan du ta del av en film från vårt #amendoinspire-webinar om framtidens rekrytering.

Se mer

Agil rekrytering

Vad är agil rekrytering, varför är det viktigt och hur påverkar det vårt sätt att rekrytera? Här delar Amendos Head of People and Culture, Erika Brännström, med sig av sina tankar och insikter.

Läs mer

Så lyckas du på börsen

Hur lyckas du på börsen? Alexander Gustafsson, investeringscoach på Nordnet Bank, sitter inne på de bästa tipsen och råden. Tillsammans med Lisa Eliasson, ansvarig för konsultverksamheten på Amendo i Stockholm, samtalar han om aktier, fonder och hur du lyckas med ditt långsiktiga sparande.

Se mer