#amendosydväst

Hej bästa kollega. Här hittar du månadens konsultbrev. Trevlig läsning!

Vi på Amendo hoppas att du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Vi närmar oss månadsslut och vill påminna om att du måste tidrapportera i Intelliplan. Tidrapporteringen behöver vara färdigställd senast klockan 18:00 varje fredag samt månadsskifte. Tveka inte att vända dig till din Talent Consultant Manager på Amendo om du har frågor!

Hej från Heléne Hansson och team Sydväst

Hej bästa konsultkollega! Jag hoppas du mår fint, och att du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Nu är hösten här och vi på Amendo i region Sydväst arbetar med många spännande tjänster. Bland annat söker vi rådgivare till Intrum och kundtjänstmedarbetare till SEB i Göteborg. Vi söker även kandidater inom kundtjänst och AML till en storbank i Malmö. Tipsa gärna ditt nätverk om dessa tjänster, vilka går att läsa mer och ansöka om på Amendos karriärsida.

Vi har även bestämt datum för vår nästa konsult-AW! Inom kort kommer vi börja skicka ut inbjudningar. Vi hoppas såklart att du vill och har möjligheten att komma.

Emelie Nordblad, Talent Recruitment and Business Manager, är tillbaka från sin föräldraledighet. Vi önskar henne varmt välkommen.

Höstiga hälsningar,
Heléne, Lina, Ester och Emelie

Amendo Sydväst.

Månadens lästips

Work-life balance: 7 steg för ett mer hållbart arbetsliv

Vad innebär work-life balance och hur uppnår du det? Här betonar vi vikten av ett hållbart arbetsliv och delar med oss av våra sju bästa tips på hur du finner balans mellan jobb och fritid.

Till artikeln

Tre viktiga egenskaper – så vässar du dem för framtiden

Vilka egenskaper och färdigheter kommer att efterfrågas på morgondagens arbetsmarknad? Här listar vi topp tre – och tipsar om hur du vässar dessa inför framtiden.

Till artikeln

Månadens extra

  • Du glömmer väl inte bort att besöka Amendos konsultportal? Där kan du ta del av vår personalhandbok, läsa mer om din förmånsportal Benify samt hitta länkar och instruktioner för din tidrapportering och utläggsredovisning. På portalen kan du även ladda ner vår Linkedin-guide och läsa mer om vad som gäller för att ta SwedSec-licens via oss. Din guldgruva som konsult helt enkelt. Välkommen in!