#amendosydväst

Hej bästa kollega. Här hittar du månadens konsultbrev. Trevlig läsning!

Vi på Amendo hoppas att du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Vi närmar oss månadsslut och vill påminna om att du måste tidrapportera i Intelliplan. Tidrapporteringen behöver vara färdigställd senast klockan 18:00 varje fredag samt månadsskifte. Tveka inte att vända dig till din Talent Consultant Manager på Amendo om du har frågor!

Hej från Heléne Hansson och team Sydväst

Hej bästa konsultkollega! Vi hoppas du har haft en fin månad ute på ditt uppdrag. Trots att vi har haft ett par kalla veckor är våren snart här. Till helgen utlovas det både värme och sol – som vi har längtat ☀️

Vi har glädjen att meddela att vi har kommit in på en ny kund i Göteborg, Ziklo Bank (tidigare Volvo Finans) där vi kommer rekrytera flertalet kundtjänstmedarbetare. Tipsa oss gärna om kandidater som kan passa för denna typ av tjänst. Stort tack på förhand.

Vi vill ge dig en heads up om att vi planerar att bjuda in till en gemensam aktivitet innan sommaren. För självklart vill vi träffa er alla innan sommarens ledighet. Håll utkik efter inbjudan!

Och på tal om sommaren. Har du ännu ej meddelat oss dina semesterönskemål är det hög tid att inkomma med det till din Talent Consultant Manager.

Vi önskar dig en fin helg och ett trevligt valborgsfirande 💙

Våriga hälsningar från,
Heléne, Lina, Emelie och Mathilda

Amendo Sydväst

Månadens lästips

Så blir du effektiv med unitasking

Unitasking är det nya multitasking! Här berättar vi varför det är dags att stänga av, stänga in och våga göra en sak i taget.

Läs mer

Vad kännetecknar en bra ledare?

Vad är viktigt att tänka på när du vill klättra i karriären och ta ett större ansvar för en grupp medarbetare? Här delar vi med oss om vad som krävs av och kännetecknar en bra ledare – samt vilka utmaningar det finns i ledarskapet.

Läs mer

Månadens extra

  • Du har väl inte missat att uppdatera din Linkedin-profil? Som konsult hos oss är det viktigt att du har en relevant och innehållsrik profil. Det gynnar inte bara dig själv och din karriär, det är även fördelaktigt för Amendo som din arbetsgivare – inte minst för din uppdragsgivare. Vi har tagit fram en kort guide på hur du enklast uppdaterar din profil. Klicka på knappen nedan för att ladda ner den. Lycka till!
  • Du glömmer väl inte bort att besöka Amendos konsultportal? Där kan du ta del av vår personalhandbok, läsa mer om din förmånsportal Benify samt hitta länkar och instruktioner för din tidrapportering och utläggsredovisning. På portalen kan du även ladda ner vår Linkedin-guide och läsa mer om vad som gäller för att ta SwedSec-licens via oss. Din guldgruva som konsult helt enkelt. Välkommen in!