Vill du börja jobba omgående inom bankbranschen i en serviceinriktad kundtjänstroll eller inom administration?

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 3 april, 2020
  • Sista ansökningsdag 1 maj, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Har du en bakgrund inom servicebranschen med erfarenhet från kundtjänst eller inom administration och är en noggrann, strukturerad person som trivs att samarbeta i grupp och vill arbeta i en föränderlig miljö?

Arbetsbeskrivning
Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser.

Våra konsultuppdrag är vanligtvis cirka 6 månader men kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kund. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner!

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom från universitet/högskola eller YH-utbildning. Har du en gymnasieexamen, i samband med ett par års arbetslivserfarenhet, är du också aktuell. Du har erfarenhet av att arbeta med service och det är meriterande om du har telefonvana från en tidigare yrkesroll. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och lättlärd. Du arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt och du kan hantera ett högt tempo.

Vill du veta mer om vår konsutverksamhet eller om det specifika uppdraget, tveka inte att höra av dig till oss!

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angelo Jovic. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Vill du börja jobba omgående inom bankbranschen i en serviceinriktad kundtjänstroll eller inom administration?

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.