Administratör till försäkringsbolag

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 3 januari, 2020
  • Sista ansökningsdag 31 januari, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du noggrann, strukturerad och ser till att saker och ting blir gjort? Vi har en stor efterfrågan på kandidater som önskar arbeta med administration på försäkringsbolag. En roll för dig som söker variation, som är i början av din karriär och som vill lära dig mer om ett utav samhällets viktigaste funktioner – försäkringar! Låter det spännande? Skicka in din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning
Kanske du är i början av din karriär och nyfiken på att utvecklas inom en föränderlig och spännande bransch som försäkring? Många bolag står inför digitaliseringar och effektiviseringsprocesser och söker administrativ förstärkning, därav söker vi dig med en flexibel och prestigelös inställning som är redo att hugga tag i arbetet. Du får möjligheten att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter, både självständigt och tillsammans med andra administratörer och kollegor med olika kunskap av försäkringsbranschen. Arbetet kan variera beroende på arbetsplats och nedan följer exempel på vad som kan förekomma:

• posthantering
• scanning
• dokumenthantering
• KYC
• registrering och kontrollering av uppgifter t ex vid nyteckning av försäkringar
• granskning av journaler och hälsodeklarationer kan förekomma
• skicka ut försäkringsbrev
• hantera brevutskick
• telefonsamtal och mail till kunder kan förekomma

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som är intresserad av konsultuppdrag. Uppdragets längd varierar och under uppdragsperioden är du anställd som konsult hos oss på Amendo. Du får möjligheten att träffa nya kollegor, lära nya arbetsuppgifter och arbetssätt – en perfekt möjlighet till utveckling och att förvärva nya kunskaper!

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas i rollen som administratör bör du vara flexibel, prestigelös och serviceminded. Du har en glad och positiv attityd och sprider glädje bland dina kollegor. Du är öppen och anpassningsbar till olika miljöer, nyfiken, självgående och vågar ta för dig samt att du motiveras av att högar och ärenden minskar på ditt bord. Du får gärna ha en god datavana samt att du kan formulera dig väl i tal och skrift. Du är duktig på att planera ditt arbete och ser möjligheter och lösningar till att förbättra och effektivisera ditt arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med andra erfarna administratörer har därför en god samarbetsförmåga.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som månar om dig och som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att skicka in din ansökan. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta linn.oldenmark@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Administratör till försäkringsbolag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.