Är du en ambitiös administratör som är nyfiken på bank- och försäkringsbolag?

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 12 maj, 2020
  • Sista ansökningsdag 11 juni, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du en serviceinriktad person som ställer upp för kollegor som kunder? I kombination av det kanske du beskriver dig som självgående, noggrann och som en person som motiveras av att få arbetet gjort? Då är du den administratör vi letar efter!

Vad erbjuds du?

Som konsult på Amendo erbjuder vi dig möjligheten att arbeta på spännande bolag inom bank eller försäkring där digitalisering är i fokus samt produktutveckling. Rollen som administratör är perfekt för dig som är i starten av din karriär! Du kommer att bygga på dina kunskaper och ditt nätverk i arbetslivet. Vi träffar kandidater löpande, gärna över en kaffe i våra trevliga lokaler – sök till oss du också! För att vara aktuell för våra uppdrag behöver du vara tillgänglig inom 1 månad.

Arbetsbeskrivning
Som försäkringsadministratör stöttar du alltifrån försäkringsspecialister, pensionshandläggare, förmedlare, till kunder och andra kollegor. Du kommer att få möjligheten att lära dig samhällsnyttig information gällande arbetstagarens tjänstepension. Du kan antingen arbeta mot företag eller privatkunder. För dig som visar framfötter kan det finnas möjlighet till att lära mycket mer! Dina arbetsuppgifter:

• Posthantering
• Scanning
• Dokumenthantering
• Registrering av KYC utifrån listor i Excel
• Registrering och kontrollering av uppgifter t ex vid nyteckning av försäkringar
• Göra ändringar, flyttar eller återköp av tjänstepensionssparande
• Utskick av försäkringsbrev
• Telefonsamtal och mail till kunder eller förmedlare

Kvalifikationer och egenskaper
Är i starten av din karriär. Kanske har du nyligen tagit examen inom bank eller ekonomi alternativt har du arbetat i administrativa eller serviceinriktade roller. Du är nyfiken, självgående men även en teamplayer. För att trivas i konsultrollen är du flexibel och prestigelös. En rolig dag på jobbet kan bestå av både varierande eller monotona arbetsuppgifter och du bör även kunna hantera diverse datasystem. Likväl som du är öppen för nya arbetsuppgifter är du även inbjudande mot nya kollegor, med en glad och härlig approach!

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som månar om dig och som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta konsultcheferna Linn Oldenmark linn.oldenmark@amendo.se eller Angelo Jovic angelo.jovic@amendo.se. Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Är du en ambitiös administratör som är nyfiken på bank- och försäkringsbolag?

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.