Vill du arbeta med administration på försäkringsbolag?

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 20 maj, 2019
  • Sista ansökningsdag 19 juni, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du en administratör ut i fingertopparna? Är du effektiv, organiserad och trivs i en fartfylld miljö? Vi har en stor efterfrågan på kandidater som önskar arbeta med administration och försäkringsärenden. En spännande roll för dig som är i början av din karriär och som vill utforska möjligheterna att växa inom försäkringsbranschen!

Arbetsbeskrivning
Kanske du är i början av din karriär och nyfiken på att utvecklas inom en spännande bransch som försäkring? I rollen som administratör krävs inga större förkunskaper. Vi söker dig med en flexibel och rätt inställning! Du kommer du att få arbeta tillsammans med andra administratörer inom olika försäkringsområden. Arbetet kan variera beroende på arbetsplats men kommer till stor del att handla om:
posthantering
scanning
dokumenthantering
registrering av uppgifter t ex vid nyteckning av pensioner eller SAK-försäkringar
granskning av journaler och hälsodeklarationer kan förekomma
kontering
hantera brevutskick
telefonsamtal till kunder kan förekomma

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som är intresserad av konsultuppdrag. Uppdragets längd varierar och under uppdragsperioden är du anställd som konsult hos oss på Amendo. Du har en personlig konsultchef som månar om dig, din trivsel, ditt arbete och som följer dig under hela resan. Konsultuppdraget är en fantastisk möjlighet för din resa i arbetslivet!

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas i rollen som administratör bör du vara flexibel och serviceminded. Att du är självgående och vågar ta för dig samt att du motiveras av att högar och ärenden minskar på ditt bord. Du får gärna ha en god datavana samt att du kan formulera dig väl i tal och skrift. Du är duktig på att planera ditt arbete och ser möjligheter och lösningar till att förbättra och effektivisera ditt arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med andra administratörer och handläggare och har därför en god samarbetsförmåga. Det viktigaste av allt är att du är en glad, öppen och positiv person som har lätt för att anpassa sig till nya människor och arbeten!

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att skicka in din ansökan. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta linn.oldenmark@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Vill du arbeta med administration på försäkringsbolag?

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.