Verksamhetschef till Bravida VS i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 12 april, 2018
  • Sista ansökningsdag 28 april, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


Längtar du hem till Sundsvall? Eller funderar du över hur det livet skulle se ut i Västernorrland? Är du redo för nästa utmaning inom bygg och entreprenad och sugen på att flytta norrut? Vi söker nu en chef för att driva verksamheten Bravida VS i Sundsvall. Vi är ett glatt gäng som arbetar i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Är du en inspirerande och driven ledare som vill vara med på vår resa framåt, så är detta tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning
Som chef för verksamheten Värme och Sanitet har du ett helhetsansvar för avdelningen som omsätter ca 50 mkr. Ansvaret innefattar att utveckla och driva vår affär och verksamhet som består av totalt 30 medarbetare.
Du kommer att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter budgeterade målsättningar och Bravidas policy leda och utveckla avdelning och medarbetare mot uppsatta mål samt ansvara för personalens utveckling. På vårt gemensamma kontor i Sundsvall har vi förutom VS, även en ventilationsavdelning och en el-avdelning som du kommer att samverka med för att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom installation och service.
Dina ansvarsområden blir:
• Avdelningens resultat
• Bibehålla och utveckla goda kundrelationer
• Kalkylera och offerera priser och förfrågningar
• Förhandlingar
• Personalfrågor och lönesättning
Som verksamhetschef direktrapporterar du till regionchefen för södra Norrland och ingår i regionens ledningsgrupp. Tjänsten som verksamhetschef är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du attraktiva förmåner och ett stort eget ansvar.

Kvalifikationer och egenskaper
För tjänsten vill vi att du har erfarenhet från en ledande roll i byggbranschen. Vi ser gärna att du har vana av projektledning och entreprenadjuridik och kanske har du tidigare erfarenhet från försäljning eller som VVS-konsult. För rollen krävs att du har goda kunskaper i ekonomi samt att du tidigare arbetet med personal- och resultatansvar. Du har högskoleexamen inom teknik alt. tekniskt gymnasium. Meriterande är om du kan anbudskalkylering. Svenska i tal och skrift krävs, samt körkort.
Eftersom vi söker dig som vill vara med och leda vårt team till nya höjder är du affärsmässig och serviceinriktad med kundens behov i fokus. Dina goda ledaregenskaper i kombination med att du är en social person kommer att göra att du har goda utvecklingsmöjligheter i tjänsten. Du är en god kommunikatör gentemot dina medarbetare, kollegor och externa kontakter. Du är självständig i ditt sätt att hantera dina uppgifter och du är räds inte att stå på dig när det behövs.

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med ca 11 500 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 order i Sverige, Norge, Danmark och Finland. 2015 blev Bravida rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Gilla oss gärna på Facebook och Linkedin!

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 2018-04-29. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, pernilla.keusch@amendo.se, 073 042 19 36

Ansök
Kontakt

Verksamhetschef till Bravida VS i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.