Välkommen på nätverksmingel!

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 16 juli, 2019
  • Sista ansökningsdag 25 augusti, 2019
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Hur härligt det än är med sommar, sol och lediga dagar hoppas vi att du är lika pepp som vi är på att få kickstarta en ny säsong. Kanske känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären, vill ha hjälp att fila på ditt cv eller är nyfiken på vilka möjligheter som finns hos Amendo?

Oavsett vad vill vi träffa dig! Vi förmedlar massor av spännande jobb inom ekonomi, bank, finans och försäkring och vågar kalla oss för experter när det kommer till karriär och jobbsökande. Vi hoppas att du vill komma och säga hej, ta del av intervjutips, cv-hjälp, prata karriär och nätverka.

Vi bjuder in till sensommar-AW torsdagen den 29/8 kl 16-19 på något av våra fyra kontor:
• Stockholm, Humlegårdsgatan 17
• Göteborg, Östra Hamngatan 17
• Malmö, Malmöhusvägen 1
• Sundsvall, Storgatan 18

Om Amendo
Vi är ett nischat konsult- och rekryteringsföretag som hjälper ekonomer att hitta sina drömjobb inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi förmedlar jobb på alla nivåer, från studenter och nyexaminerade ekonomer till chefer och specialister. Du kan antingen bli konsult hos oss alternativt rekryterad direkt till någon av våra kunder. Vi arbetar med företag i alla storlekar, från entreprenöriella start-ups till internationella börsbolag. Oavsett vad som lockar just dig tror vi att vi kan hjälpa dig ta nästa steg i karriären.

Vill du lära känna oss bättre? Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram!

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Vi vill gärna träffa dig! Klicka här för att komma till anmälan, där väljer du också vilket av våra fyra kontor du vill besöka. Genom att skicka in din anmälan godkänner du att vi sparar dina uppgifter för att ta kontakt inför och i samband med eventet.

Vi bjuder på dryck och tilltugg, ett glatt humör och förhoppningsvis ett och annat värdefullt tips. Varmt välkommen på sensommar-AW med Amendo, hoppas att vi ses!

Ansök
Kontakt

Välkommen på nätverksmingel!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.