Systemansvarig till Collectia Kredithanterarna AB

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 11 juli, 2019
  • Sista ansökningsdag 18 augusti, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vill du vara en del av ett växande företag verksamt inom fakturering, kravhantering och finansiering? Har du teknik- och IT-kunskap samt även ett intresse för ekonomi samtidigt som du gillar att ha kontakt och serva kunder? Då kan du vara den vi söker som Systemansvarig till Collectia Kredithanterarna.

Arbetsbeskrivning
Som Systemansvarig på Collectia Kredithanterarna kommer du både arbeta med intern- som kundsupport av IT-systemet – Aptic Arc. Du kommer övervaka affärsflödet och processer samt ha kontakten med systemleverantören. Du kommer även att medverka i affärsprocessen tillsammans med ansvarig säljare i samband med införsäljning hos nya kunder. I mötet med propects och nya kunder kommer du presentera processerna och systemet, fånga upp kundspecifika önskemål och behov samt bistå med konsultation kring olika frågeställningar. När affären är i hamn kommer du bla koppla på rätt affärsflöden, genomföra testning och anpassningar samt anpassade dokumentmallar. Härutöver kommer du även att arbeta med affärsutveckling, något som kommer öka i omfång ju mer insatt i rollen du blir. Du och Fredrik kommer vara stjärnorna av vårt system – våra experter!

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet från att arbeta med IT-system. Vi tror att du har ett stort IT- och systemintresse samt därtill ett intresse för ekonomi. Vi erbjuder våra kunder faktura-, inkasso- samt finansieringstjänster – ju mer du kan kring detta desto bättre!

Troligtvis har du någon form av systemutbildning i botten och därefter ett par års relevant arbetslivserfarenhet då du arbetat praktiskt med systemlösningar. Du har kunskap och/eller erfarenhet av XML och SQL dock är det än viktigare att du har ett affärs- och kundfokus. Självklart är det en fördel om du har erfarenhet av IT-systemet Aptic Arc eller liknande reskontra/inkassosystem men det är inget krav.

Du gillar både att arbeta i grupp och på egen hand för att driva ditt arbete framåt. Du är en noggrann, strukturerad och serviceorienterad person som gillar att hugga i och arbeta såväl högt som lågt. Då vi är en mindre grupp på kontoret i Solna är det viktigt att du är prestigelös och trivs i en mindre grupp där alla är med och påverkar bolagets utveckling.

Om företaget
Collectia Kredithanterarna AB och dess svenska systerbolag ingår i koncernen Collectia, med verksamhet i Tyskland samt Danmark där de har sitt huvudkontor. Koncernen har en god lönsamhet och omsätter ca 400 MSEK samt sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Koncernen befinner sig i en tillväxtfas och planerar en vidare tillväxt både lokalt och på koncernnivå. Collectia går mer mot att vara ett IT-företag som arbetar med kravhantering – stort fokus för företaget är att hitta effektiva och kundanpassade lösningar.

Den svenska verksamheten sköts både från Kopparberg och mycket fina lokaler i Solna där denna tjänst är placerad.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Collectia Kredithanterarna med Amendo Bemanning och Rekrytering. Eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.