Rekryteringskonsult till Amendo Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 3 januari, 2020
  • Sista ansökningsdag 14 februari, 2020
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vill du växa med oss? Vi söker en rekryteringskonsult till vårt rekryteringsteam i Stockholm. En kollega som vill vara med och arbeta mot vår mission; Att tillföra framtidens kompetens idag. Det är ett fantastiskt roligt jobb för dig som vill vara en del av ett bolag med ambitioner och framåtanda och som vill utveckla världen med kompetens.

Arbetsbeskrivning
Varför tycker vi att du ska börja hos oss? Låt oss börja med att berätta lite om Amendo och rollen som rekryteringskonsult. Vi är ett nischat konsult- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Det har vi gjort i 19 år och vågar påstå att det gör oss till experter.
Som rekryteringskonsult ges du en fantastisk möjlighet att påverka och utveckla våra kunders affär och expansionsplaner genom att rekrytera nyckelpersoner på marknaden. Du driver ett självständigt säljarbete mot befintliga och potentiella kunder och ansvarar för dina egna rekryteringsuppdrag från start till mål – vi vill att du ser dig själv som projektledare i ditt arbete. Du bokar och genomför kravprofilsmöten med kunder, identifierar och attraherar kandidater, genomför djupintervjuer, tester och kandidatpresentationer samt följer upp tidigare rekryteringar hos dina kunder. Med andra ord – ett väldigt spännande och omväxlande arbete där du hela tiden underhåller och utvecklar ditt professionella nätverk.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med några års erfarenhet som rekryteringskonsult och gärna med bakgrund från finansbranschen som vill ta nästa steg i din utveckling hos oss som nischad aktör. Alternativt kommer du från en sälj- och relationsskapande roll inom bank, finans eller försäkring Du har någon form av akademisk examen – med fördel inom ekonomi/management, HR, beteendevetenskap,
Du trivs med att ta stort självständigt ansvar och drivs av att effektivt planera och prioritera din tid för att på bästa sätt optimera dina resultat. Din drivkraft och energi, affärsmässighet och tro på din egen förmåga att lyckas, är lika viktigt som din nyfikenhet i ditt nätverksarbete gentemot både nya kunder som kandidater. Att du är utåtriktad och trivs i mötet med nya och olika människor ser vi därför som självklara och viktiga egenskaper i dig.
Precis som vi är du intresserad av finansbranschen, näringsliv och företagande och håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden. Du har akademisk utbildning med inriktning ekonomi eller finans, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vårt rekryteringsteam består idag av ett gäng fantastiska tjejer och därför uppmuntrar vi gärna killar att söka.
På kontoret i Stockholm får du 35 glada, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! Vi gillar människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, goda frukostar, att umgås, träna, hållbarhet, jämlikhet, måndagar och fredagar och allt däremellan. Du får gärna tycka om andra saker (och med fördel dra med oss andra) men vi hoppas att du delar vår värdegrund om respekt och affärsmässighet.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige.

Frågor och kontakt
Vi vill gärna att du ska komma och jobba hos oss! Sök tjänsten på www.amendo.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Carola Streng Holgersson, chef Rekryteringsverksamheten i Stockholm 072-522 50 09

Ansök
Kontakt

Rekryteringskonsult till Amendo Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.