Redovisningsekonomer till konsultuppdrag

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 19 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 1 september, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg


Nu söker vi Redovisningsekonomer till längre konsultuppdrag. Kanske har du under sommaren funderat på nya utmaningar då är konsultrollen perfekt för dig! Du kommer att bygga ditt CV och utveckla din erfarenhet, kompetens och nätverk! Amendos kunder finns i Göteborg med omnejd och det är oftast långa konsultuppdrag med stor möjlighet till anställning hos företaget. Så ta chansen att skicka iväg din ansökan redan idag och bli en ny kollega till detta härliga konsultgäng.

Arbetsbeskrivning
Uppdragen inom Redovisning innehåller ansvar för den löpande Redovisningen med avstämning av konton och självständigt bokslutsarbete. Sammanställning och rapportering av skatt, arbetsgivaravgifter och moms. Rapportering månads och kvartalsvis. Som konsult är du även delaktig i övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning och det förekommer även projekt och förändringsarbete. Många av företagen består av många bolag så även koncern och internationell redovisning förekommer i vissa uppdrag.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom redovisning samt har erfarenhet från redovisning i en liknande tjänst. Meriterande är om du har arbetet i en internationell miljö. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med olika affärssystem samt att du har goda kunskaper i Excel och Engelska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i rollen är du analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du lösningsorienterad, engagerad och drivs och motiveras av att arbeta i en snabbrörlig miljö där du får ta initiativ. Lättsamhet och kreativa idéer är också något som uppskattas!

Om företaget
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson, 072-716 81 82 helene.hansson@amendo.se.
Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonomer till konsultuppdrag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.