Redovisningsekonom till välkänt energibolag på Kungsholmen!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 14 mars, 2019
  • Sista ansökningsdag 29 mars, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Är du intresserad av att stötta en avdelning genom ett systembyte? Är du driven, framåt och tvekar inte inför nya utmaningar? Då är det dig vi söker till ett konsultuppdrag med start omgående, och 6 månader framåt.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en redovisningsekonom med ett par års arbetslivserfarenhet med kunskaper inom redovisning och bokföring. Vår kund genomgår en implementering av nytt affärssystem och behöver stärka upp avdelningen för Bokslut och Extern Rapportering. Som redovisningsekonom kommer du stötta avdelningen med att läsa in/godkänna bokföringsordrar, stämma av balanskonton och göra tillkommande ad hoc uppgifter.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt med ett par års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom där du arbetat brett med redovisning och bokföring. Du behärskar office-paketet, och gillar att arbeta systembaserat och har ett intresse för IT. Meriterande är om du tidigare arbetat i M3. Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel och företagssam. Du gillar att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo och är beredd att inte få alla svaren på förhand, du trivs att sätta strukturer för att skapa ordning.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Sheran Aljaf.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom till välkänt energibolag på Kungsholmen!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.