Junior Projektledare sökes till Inteleon.

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 27 juni, 2018
  • Sista ansökningsdag 26 juni, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker vi för Inteleons räkning en konsult som ska arbeta som Projektledare och driva olika projekt. Detta är en mycket spännande tjänst där du kommer att vara en viktig spelare! Rollen innebär olika projekt inom eller angränsande till ekonomi/juridik som på olika sätt rustar bolaget för fortsatt tillväxt.

Arbetsbeskrivning
Projekten som du driver kommer vara av olika karaktär med varierande svårighetsgrad. Rollen innebär allt från projekt- och processtyrning till egen avtalshantering och administration. Primärt tänker Inteleon att det handlar om att implementera ett nytt avtalssystem, föra anläggningsregister samt driva och följa upp rutinerna kring GDPR-arbetet. Du kommer också arbeta tätt med CFO för att på olika sätt skapa struktur och dokumentation för kommande arbete. Du kan även komma att driva projekt och uppgifter kopplade till leverantörsavtal och omförhandling av dessa.

Kvalifikationer och egenskaper
För tjänsten ser vi att du har högskoleutbildning inom ekonomi som är inkluderat med minst en juridisk översiktskurs. Du har tidigare drivit projekt i tillväxtbolag med lyckade resultat och har erfarenhet från bolag där det går fort och stundtals kan vara ostrukturerat.

Du behöver ha mycket stuktur i ditt arbete och vara riktigt noggrann. Du behöver också vara självgående med ett starkt resultatfokus. Vi tror du har god vana att navigera dig i olika system och att du är en fena på administration. Vidare krävs god engelska i skrift och en koordinerande förmåga som ständigt driver på.

Om företaget
2010 grundades Inteleon med visionen att digitalisera parkeringsbranschen. Resultatet blev SMS Park – en mobil betaltjänst för parkering som i skrivande stund har använts av närmare två miljoner människor.
Vi sätter alltid människorna först och värnar om att ha en företagskultur som inspirerar lika mycket som den engagerar. Detta är en av många anledningar till att vi idag är en av de ledande aktörerna inom digitala lösningar för parkering. Inteleon ligger i Mölndal.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Om tjänsten
Tjänsten är en konsultlösning. Du kommer att vara inhyrd konsult på heltid från Amendo under perioden Aug tom Dec 2018.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson: 072-716 81 82.

Ansök
Kontakt

Junior Projektledare sökes till Inteleon.

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.