Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 9 juli, 2018
  • Sista ansökningsdag 4 augusti, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall

Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundrådgivning? Nu söker vi kundtjänstrådgivare till vår avdelning Telefonbanken med placering Sundsvall.

Arbetsbeskrivning
Vi söker flertalet serviceinriktade kundtjänstmedarbetare. Arbetet som rådgivare på telefonbanken innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon och e-post.
Hos SEB arbetar du i ett vinnande team och har alltid kundens bästa för dina ögon. Hos SEB är det högt i tak och du har möjlighet att påverka din arbetssituation. Här uppskattas olikheter och mångfald. Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda på dagtid, kvällar och helger.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i din roll så måste du vilja hjälpa människor och ha ett stort intresse för ekonomi. Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann i ditt kundmöte och har lätt för att vara en i gänget samt dela med dig av dina kunskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och service. Du skall även ha gymnasieexamen. Förutom det förväntar vi oss att du är ambitiös och driven. För att trivas är det dessutom viktigt att du är flexibel och prestigelös. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap. Banken jobbar för en bra service och det är något man ska brinna för att vilja ge.

Det här SEB
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar SEB med Amendo.

Ansök i länken med ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, senaste datum för ansökan är den 5 augusti 2018. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Joneström: katarina.jonestrom@amendo.se eller 070 – 299 95 65

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.