Kundtänstmedarbetare till SEB Kort i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Publiceringsdatum 20 september, 2019
  • Sista ansökningsdag 6 oktober, 2019
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


SEB Kort i Sundsvall växer! Vill du arbeta med service och att bygga kundrelationer? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till SEB Kort med placering i Sundsvall.
Du kommer framförallt att arbeta med att hjälpa våra norska kunder som tar kontakt med oss via telefon och våra olika digitala kanaler. En stor del av arbetet är att ge kortinnehavare information, råd och vägledning. Du är bankens ansikte utåt och strävar alltid efter att lösa kundens problem genom stort engagemang. Tjänsten startar med gedigen utbildning och med start 4 november 2019.

Arbetsbeskrivning
SEB Kort sitter i moderna lokaler i centrala Sundsvall och arbetar med service och support mot inringande kunder, främst från Norge, som har frågor om sina kreditkort.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i din roll hos oss behöver du ha en positiv inställning och tycka om att jobba med telefonen som redskap. Hos oss arbetar du i team och det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta med andra medarbetare. Du har gymnasieexamen och vi ser gärna att du enkelt navigerar i olika datasystem. Utöver det har du goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift samt kunskaper i engelska. Har du dessutom ett bra språköra och förstår norska i tal och skrift ser vi det som ett plus. Kanske har du erfarenhet från annan nordisktalande organisation.

Om företaget
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar SEB med Amendo.

Då starten för tjänsterna är redan 4/11 gör vi löpande urval så tveka inte att söka redan idag. Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via vår hemsida, dock senast den 6 oktober 2019. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, pernilla.keusch@amendo.se eller Katarina Joneström, katarina.jonestrom@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Kundtänstmedarbetare till SEB Kort i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.