Intrum söker en Senior Business Controller

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 20 september, 2019
  • Sista ansökningsdag 25 oktober, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vill du arbeta i ett internationellt marknadsledande företag representerat i 24 länder?
Är du en analytisk och verksamhetsnära Business Controller som motiveras av att driva utveckling?

Som senior Business Controller hos Intrum kommer du att ha en nyckelroll som proaktiv business driver inom hela organisationen. Rollen är i högsta grad verksamhetsnära med fokus på både intäkts- och kostnadssidan. Du samverkar med ledningsgruppen inom vår enhet Commercial för att utveckla och effektivisera verksamheten. Förutom traditionella controlleruppgifter som intäkts- och lönsamhetsprocesser finns även stimulerande utmaningar såsom att utveckla verktyg och bygga modeller för att säkerställa viktiga affärsbeslut.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Leda Intäkts- och lönsamhetsprocesser såsom:
– Intäktsuppföljning
– Lönsamhet per klient
– Utveckla och förvalta verktyg för uppföljning

Rollen innefatter även:
– Bistå säljare, KAM och övriga ledningspersoner vid nyförsäljning
– Rapportering av säljutfall, pipeline och övrig information relaterat till försäljning
– Finance business partnering till Commercials ledningsgrupp
– Delta på Business Commitee-möten som stöd till föredragande
– Vara delaktig i forecastarbete
– Rapportering och analys i samband med månadsstängning

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du har en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av controllerarbete på senior nivå (5-10 års erfarenhet från liknande roller)
och har jobbat med rapporteringsverktyg (tex Cognos) och uppföljningsverktyg (tex Qlick sense). Du har mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och behärskar engelska.

Vi ser gärna att du är en driven och affärsinriktad person samt har en tydlig vilja att stötta verksamheten, driva affärsnytta och våga utmana befintliga lösningar och gamla sanningar. Du är analytisk, noggrann och strukturerad, samt motiveras av att leverera hög kvalitet. Vidare är du en person som trivs med att arbeta verksamhetsnära och du har en pedagogisk förmåga att förklara ekonomi och nyckeltal på ett tydligt och prestigelöst sätt. Du trivs i en utåtriktad roll med flera interna kontaktytor och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer.

Om företaget
Intrum erbjuder:
Intrum Sverige vill vara Sveriges bästa, modernaste och mänskligaste inkassopartner. De vet att medarbetare är deras viktigaste tillgång och arbetar aktivt med att kunna erbjuda en riktigt bra arbetsmiljö, ett gott ledarskap och fina anställningsförmåner bla ett generöst friskvårdsbidrag. I rollen som Business Controller kommer du ha stor frihet i ditt arbete och möjlighet att påverka i din roll. Intrum sitter i ett ljust och modernt kontor i Sickla, med goda kommunikationer till stora delar av Stockholm.

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 13,4 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Intrum med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, för frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden, shaun.ogden@amendo.se. 0725396605.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Intrum söker en Senior Business Controller

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.