HR Administratör till Bosch

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 1 mars, 2019
  • Sista ansökningsdag 20 mars, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Bosch växer och utökar nu verksamheten i Göteborg med en HR-administratör. Brinner du för administration när det fungerar som stöd för andra och vill jobba i ett internationellt och framgångsrikt företag? Då är du den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Till rollen som HR-administratör söker vi dig som har en positiv inställning och tycker om att arbeta serviceinriktat med administration. Du kommer att vara ett viktigt administrativt stöd och jobba nära HR-business partner inom Bosch.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
· Löpande personaladministration.
· Hantera information i olika IT-system och arbeta med processer och analysera flöden.
· HR rapportering, analysera, följa upp och sammanställa personalstatistik.
· Arbeta med onboarding-administration och koordinering när Bosch anställer nya medarbetare.
· Viss Expat-administration.
· Arbeta med utveckling och ständiga förbättringar i olika processer.

Du ska ha en vilja och förmåga att ta stort eget ansvar, du är effektiv och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du förväntas planera och prioritera självständigt samt driva dina ärenden framåt.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du gärna har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller HR och några års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll inom ekonomi eller HR. Meriterande med erfarenhet av HR processer, personalsystem och kunskaper inom arbetsrätt. Du behärskar engelska som är Boschs koncernspråk i både tal och skrift. Vidare är du van vid att jobba i system, har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.
Som person är du mycket kommunikativ och noggrann med sinne för detaljer.
På Bosch arbetar ett härligt gäng medarbetare och du blir en del av en arbetsplats där prestigelöshet och öppenhet är några av ledorden. Du ingår i ett team med 4 kollegor och är stationerad i Boschs moderna och bra belägna lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid och inkluderar bra arbetsvillkor. Vi önskar att anställningen börjar under våren så snart vi har hittat rätt kandidat.

Om företaget
Bosch-koncernen är en ledande internationell leverantör av teknologi och tjänster, med omkring 410 000 medarbetare globalt (per 31 december 2018). Enligt preliminära siffror omsatte företaget 77,9 miljarder Euro under 2018.. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, och Energy and Building Technology. Som ett ledande företag inom IoT erbjuder Bosch innovativa lösningar för smarta hem, smarta städer, uppkopplad mobilitet och uppkopplad industri. Företaget drar nytta av sin expertis inom sensorteknologi, mjukvara och tjänster, såväl som sitt eget IoT-moln, för att erbjuda kunder uppkopplade lösningar från en och samma källa. Bosch-koncernens strategiska mål är att leverera innovationer för en uppkopplad livsstil. Bosch höjer människors livskvalité över hela världen, med produkter och lösningar som är både innovativa och intresseväckande. Kort sagt, Bosch skapar teknologi som är ”Invented for life”. Bosch-koncernen består av Robert Bosch GmbH med dess cirka 450 dotterbolag och lokala företag i omkring 60 länder. Medräknat partners för service och försäljning omfattar Boschs globala produktions-, utvecklings- och försäljningsnätverk i stort sett alla världens länder. Grunden för företagets fortsatta tillväxt är dess innovativa styrka. Bosch har 62 500 medarbetare inom forskning och utveckling på 125 platser runt om i världen.

Företaget grundades 1886 i Stuttgart av Robert Bosch (1861-1942) som “Verkstad för finmekanik och elektronik”. Den speciella ägarstrukturen i Robert Bosch GmbH säkerställer den entreprenöriella friheten i Bosch-koncernen och gör det möjligt för företaget att planera långsiktigt samt att göra tunga investeringar med sikte på framtiden. 92 procent av aktiekapitalet i Robert Bosch GmbH ägs av Robert Bosch Stiftung GmbH, en välgörenhetsstiftelse. Majoriteten av rösterna har Robert Bosch Industrietreuhand KG, en industristiftelse. De entreprenöriella ägarfunktionerna tillvaratas av stiftelsen. De resterande aktierna ägs av familjen Bosch och av Robert Bosch GmbH.
Ytterligare information finns online på www.bosch.com, www.iot.bosch.com,
www.bosch-press.com och http://twitter.com/BoschPresse

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bosch med Amendo. Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 17 mars 2019. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Ambratt på telefon 0727 168103 eller via mail pernilla.ambratt@amendo.se.

Ansök
Kontakt

HR Administratör till Bosch

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.