Försäkringsrådgivare till Akademiker Försäkring

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 8 maj, 2019
  • Sista ansökningsdag 7 juni, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Får du ofta höra att du har förmågan att göra krångliga saker lätta att förstå och att det känns tryggt att prata med dig? Är du dessutom en orädd, handlingskraftig lagspelare med hög social förmåga så är du kanske den vi söker som Försäkringsrådgivare till Akademikerförsäkring.

Arbetsbeskrivning
Som Försäkringsrådgivare på Akademikerförsäkring har du en bred roll där du är den som löser kundernas behov av försäkringslösning. Du har ansvar för hela processen i kontakten med kund där du identifierar behovet, hjälper kunden att förstå sin försäkring eller vägleder kunden att hitta rätt när kunden ska använda sig av sin försäkring. Du bidrar i verksamhetens förändringsarbete och representerar företaget i olika forum.

Våra arbetsverktyg är telefon, mejl och chatt och så händer det att vi skickar något enstaka pappersbrev också.

Kvalifikationer och egenskaper
Varje kundkontakt är unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande. För att bli framgångsrik i rollen behöver du kommunicera på ett naturligt och förtroendeingivande sätt. Du är en lösningsorienterad person som drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet.

I ditt arbetssätt är du självgående, noggrann, strukturerad och du tar ansvar för att vardagsarbetet fungerar.

Självklart har vi systemstöd för vårt arbete och det är något som är under ständig utveckling. Därför ser vi gärna att du har både intresse för systemfrågor och erfarenhet av att vara med vid test och förvaltning.

Vi söker dig som har en försäkringsutbildning och/eller erfarenhet inom försäkring. Vi ser gärna att du har InsureSec alternativt Swedsec.

Om företaget
Akademikerförsäkring är en försäkringsförmedlare som ägs av Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, DIK, Naturvetarna, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter.
Deras 290 000 medlemmars trygghet är vårt uppdrag. Vi samarbetar med Skandia, Trygg Hansa, Moderna Försäkringar och Svedea för att medlemmarna ska kunna köpa försäkringar för alla livets situationer. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning.

Vi är 18 anställda och några konsulter på Akademikerförsäkrings kontor på Sankt Eriksgatan 46 i Stockholm.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Akademiker Försäkring med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Eva Skugge Karlsson, tel: 070-899 9591, eva.skugge-karlsson@amendo.se

Urval och intervjuer sker löpande – Välkommen in med din ansökan!

Ansök
Kontakt

Försäkringsrådgivare till Akademiker Försäkring

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.