Fondadministratör till spännande värdepappersbolag!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 14 januari, 2020
  • Sista ansökningsdag 11 februari, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbt växande värdepappersbolag? Har du ett intresse för fonder och aktier? För kundsräkning söker Amendo en fondadministratör som är administrativt lagd och vill utvecklas inom finans. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en direkt anställning med start omgående.

Arbetsbeskrivning
I din roll som fondadministratör kommer du att sköta depåhantering, kontroll av genomförda transaktioner och hantering av corporate actions. Du ansvarar för daglig avstämning av konton och settlement av värdepapper och har löpande kontakt med förvaltare, rådgivare och kunder. Din vardag kommer även att bestå av framtagande av rapporter och nyckeltal och att löpande föreslå och initiera förbättringsförslag på avdelningen.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du som söker har erfarenhet av fondadministration och gärna depåhantering. Du är ekonom i början av din karriär och har goda kunskaper i Excel. Du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt och motiveras av ett högt arbetstempo. Som person är du även noggrann, analytisk och ansvarstagande. Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas kommer du att arbeta nära organisationens samtliga funktioner vilket ställer krav på din sociala förmåga. I övrigt är du en nyfiken person med viljan att lära dig nya saker. Du bör ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Angelo Jovic.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Fondadministratör till spännande värdepappersbolag!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.