Cost controller till försäkringsbolag!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 16 maj, 2019
  • Sista ansökningsdag 31 maj, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du en erfaren controller som gillar att ta klivet in i komplexa organisationer? Vi söker en cost controller som ska kartlägga och utreda samt föreslå förbättringar inom business controller-området. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår fram till årsskiftet.

Arbetsbeskrivning
Vår kund söker en konsult som har flera års erfarenhet av att gå in med kort varsel och ta tag i olika utredningar/kartläggningar och förbättringar inom business controller-området. I uppdragsansvaret ingår:
1. Strategiskt kostnadsansvar – övergripande ansvar för kostnadsstyrning inom koncernen. I detta ansvar ingår även att stötta i kostnadsöversyn och bistå i nästa steg inom området.
2. Ansvar för kostnadsbudgetprocessen och prognos, vilket innebär ett övergripande ansvar för kostnadsnivåer och löpande avstämningar med CFO och koncernledning.
3. Nära samarbete med controller ansvarig för portföljstyrning, säkerställa koppling /synk mellan utvecklingsportföljen och den finansiella uppföljningen. Ansvaret inkluderar även deltagande i arbete med ev förändring av tidrapportering, som idag ligger till grund för den interna kostnadsrapporteringen kopplat till utveckling.
4. Därutöver ska konsulten kunna bistå i projekt kopplade till kostnadsområdet och vid behov koordinera andra funktionsområden inom controlling och rapportera vidare till CFO

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med en akademisk examen samt flera års arbetslivserfarenhet från arbete inom området kostnadsbudgetering, utredningar och prognosarbete. Du bör ha erfarenhet av projektcontrolling och portföljstyrning. Som person är du flexibel och kommunkativ, du trivs i föränderliga miljöer och du har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är engagerad, nyfiken, trygg och prestigelös. Du trivs med att arbeta i team och skapar lätt förtroende hos dina medarbetare.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Anna Kirsten

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Cost controller till försäkringsbolag!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.