Är du student och vill arbeta inom inkasso?

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Deltid
  • Publiceringsdatum 9 januari, 2019
  • Sista ansökningsdag 19 januari, 2019
  • Anställningsform Timanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu letar vi efter dig, just dig som idag studerar och vill arbeta extra under terminen och heltid under lov och likande. Är du driven, målinriktad och trivs med att arbeta i team och vill bidra till att skuldsatta människor förbättrar sin ekonomi? Då är det dig vi söker till vår kunds nya team!

Arbetsbeskrivning
I rollen som handläggare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för hanteringen av vår kunds viktigaste kunder. Du ansvarar för hela inkassoprocessen, från utåtringande aktiviteter till administrativa uppgifter, inkommande samtal och mailhantering. Du arbetar proaktivt och lösningsorienterat för att nå överenskommelser med så många slutkunder som möjligt.
Vår kund erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta både med inkassohantering och att utveckla vår kunds processer.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett starkt driv och resultatfokus kombinerat med ödmjukhet och lyhördhet. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad samt tycker om att arbeta med tydliga mål och uppföljning. Vi ser att du är noggrann, ansvarsfull och självständig i ditt arbete. Drivs av det utåtriktade arbetet, samtidigt som du kan hantera administrativa uppgifter.

Vi ser att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi ser även att du är student och har studier som din huvudsakliga sysselsättning

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du arbetar några dagar i veckan och heltid under lov och liknande.

Om företaget
Bolaget är ett utav världens största kredithanteringsbolag och sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom, martin.olofsson-carlbom@amendo.se, 072-716 81 06

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.