Telefonsäljare till Mittmedia

MittMedia

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-03-15

Ansök

Kontaktperson

Katarina Joneström

Katarina Joneström

Regionchef Norr Tel: 070-299 95 65

Känner du igen dig?
Vi söker en grym säljare som älskar att sälja, se resultat av sitt arbete och gör vad som krävs för att uppnå säljmål. Du brinner för att sälja och trivs i ett högt tempo med mycket kontakter. Vi törs nästan påstå att du är passionerat förälskad i att se effekten av kundens marknadsföring när det är ett resultat av ditt professionella arbete.

Arbetsbeskrivning

Din roll hos oss
I din roll som säljare i Sundsvall ingår du i Mittmedias säljteam tillsammans med 100 andra ambitiösa och drivna säljare, varav vi är ungefär 25 säljare i Sundsvall. Du kommer att arbeta med befintliga kunder samt med nykundsbearbetning genom telefonförsäljning i en nybildad grupp i företaget.
Arbetsuppgifter
Vi strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att möta våra kunders behov inom marknadsföring. Som säljare säljer du våra produkter och tjänster till kunder inom Västernorrland. Du arbetar aktivt med att söka och bearbeta såväl nya kunder som befintliga och ska kunna ge goda råd och kreativa lösningar gällande media och marknadsföring. Framförallt så älskar du att ta avslut och göra framgångsrika affärer. Vår produktportfölj består av digitala kanaler, sökordsannonsering, sociala medier, morgontidningar, gratistidningar, radio och flera andra tjänster för att företag ska bli framgångsrika i sin marknadsföring.
Att arbeta som mediesäljare hos oss innebär varierade dagar och nästan uteslutande bara kundkontakt. Det här behöver du känna en passion över och älska att skapa resultat, budgetuppfyllnad är ditt kall.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som:
• älskar att sälja
• gillar utmaningar och att skapa resultat
• tar eget ansvar, har stark drivkraft och gillar att stå i mitten
• har lätt för att skapa nya kontakter och kommunicera
• inser nyttan av ett CRM-system som hjälper dig.

• Riktigt bra om du även behärskar det här:
Arbeta med dator och skriva bra svenska. Är grym säljare i grunden, våra produkter och effekterna av dessa lär vi dig. Bra med körkort men inget krav.
Övrig information
Tillsvidareanställning på heltid.
Sex månaders provanställning tillämpas.
Placeringsort: Sundsvall

Om företaget

Mittmedia är Sveriges ledande lokala mediekoncern med 20 nyhetssajter, 28 morgontidningar, appar, gratistidningar, radio, direktreklam, reklambyrå och tryckeriverksamhet. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder och vi är idag 1 100 medarbetare. Läs mer om oss på mittmedia.se

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Mittmedia med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 12 mars 2018. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström på telefonnummer 070 - 299 95 65.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Telefonsäljare till Mittmedia

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-15

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka