Medarbetare till Corporate Actions

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-03-12

Ansök

Kontaktperson

Andrea Bäccman

Andrea Bäccman

Konsultchef
Tel: 08-545 880 58
Mob: 072-541 92 23

Driven värdepappersadministratör sökes till konsultuppdrag hos storbank.

Arbetsbeskrivning

Du kommer primärt att arbeta med att bevaka flöden av olika typer av värde-papper, boka fonddelar, utdelningar och räntor till kunder. Du arbetar mycket med våra olika transaktioner, men också med informationsinhämtning, avstämningar och kundsupport.

Du kommer arbeta inom en global storbank, gruppens uppdrag är att leverera processer av hög kvalitet för bankens kunders värdepappersaffärer. Man hanterar corporate actions främst mot utlänska marknader.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen är du strukturerad, organiserad, noggrann och ansvarsfull. Du är en lagspelare och har förmågan att prioritera när tempot är högt. Din integritet är hög och du kan naturligt växla mellan svenska och engelska på professionell nivå, i både tal och skrift. Vidare är det av stor vikt att kunna ge interna och externa kunder personlig och professionell service- du bör vara kommunikativ och ha förmåga att inge förtroende.

Vi ser att du är akademiker eller gymnasieekonom med ett par års arbetslivserfarenhet inom administration och kundservice. Starkt meriterande är om du har intresse för, och gärna tidigare erfarenhet av, att arbeta med värdepapper.

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Emelie Alm eller Robert Persson.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Medarbetare till Corporate Actions

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka