Ekonomiadministratör med servicekänsla till konsultuppdrag i Sundsvall

AMENDO

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-02-11

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Är du en servicemedveten grym administratör med känsla för ekonomi? Då har vi ett uppdrag till dig hos en av våra kunder i Sundsvall. Uppdraget är heltid ca 6 månader med start 1 mars.

Arbetsbeskrivning

Du kommer som konsult att jobba hos vår kund med reskontra, fakturering och andra ekonomiadministrativa uppgifter. Du är serviceinriktad och inte rädd för att ta i där det behövs även utanför dina egna arbetuppgifter. Som konsult hos Amendo är du ansiktet utåt hos vår kund och drivs av att göra ett bra jobb med kvalitet och engagemang.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har som lägst gymnasieexamen gärna inom ekonomi. Du har även erfarenhet av liknande administrativt jobb. Du är som person vetgirig, noggrann och serviceinriktad. Du kan svenska och engelska i tal och skrift. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil men ej ett krav.

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Keusch, 073 042 19 36, pernilla.keusch@amendo.se
Uppdraget är heltid 40 timmar/vecka, ca 6 månader och tillträdesdag är 1 mars.
Följ oss gärna på LinkedIn!

Ekonomiadministratör med servicekänsla till konsultuppdrag i Sundsvall

  • Anställningsomfattning:
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka