Rådgivare till storbank i centrala Sundsvall

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-01-10

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Kontaktperson

Camilla Granat

Camilla Granat

Konsultchef Mob: 070-387 84 56

Har du ett brinnande intresse av bank och finans? Är du proffs på att leverera service i världsklass? Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till telefonbanker i centrala Sundsvall.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu flertalet serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till en bank i Sundsvall. Du kommer att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden.
Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann i ditt kundmöte och har lätt för att vara en i gänget samt dela med dig av dina kunskaper. Hos kunden arbetar du i ett vinnande team och har alltid kundens bästa för dina ögon. Hos vår kund är det högt i tak och du har möjlighet att påverka din arbetssituation. Här uppskattas olikheter och mångfald

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i din roll så måste du vilja hjälpa människor och ha ett stort intresse för ekonomi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och service. Du skall även ha gymnasieexamen. Förutom det förväntar vi oss att du är ambitiös och driven. För att trivas är det dessutom viktigt att du är flexibel och prestigelös. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap. Banken jobbar för en bra service och det är något man ska brinna för att vilja ge.

Om företaget

Banken finns i centrala Sundsvall.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Om tjänsten

Du kommer framför allt att arbeta med privatkunder och hjälpa dem med deras frågor och allmänna bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar dem via telefon och e-post. Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda på dagtid, kvällar och helger.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Keusch, 073-042 19 36, pernilla.keusch@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Rådgivare till storbank i centrala Sundsvall

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-10

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka