Vill du arbeta med strukturerade lån på storbank?

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-01-08

Ansök

Kontaktperson

Maria Gustafsson

Maria Gustafsson

Konsultchef Mob: 072-539 66 09

För vår kunds räkning söker vi nu en medarbetare till Lending Operations. Trivs du i en internationell miljö, med många olika kontaktytor och med engelska som främsta arbetsspråk kan det här vara en spännande tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen administrerar stora lån, exempelvis till börsnoterade bolag, för uppköp, fastighetsprojekt, infrastruktur mm. Du kommer att jobba med strukturerade och syndikerade lån, vilket även innebär betalningar och avtalstolkning. Rollen innebär mycket intern och extern kontakt med bl.a samarbetspartners i London, Mid Corporate, Real Estate och kunder. Arbetet innebär även mycket individuellt ansvar, högt tempo och teamwork.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckes i rollen ser vi att du har erfarenhet av lån och betalningar. En fördel är om du jobbat med strukturerade och syndikerade lån och du bör framför allt ha ett intresse och förståelse för krediter. Du är flytande i engelska, muntligt och skriftligt, och vi tror att du är en skicklig excel-användare. Du ska trivas med mycket ansvar, men även med teamwork då arbetet är komplext och kräver samarbete samt att man hjälps åt med arbetsbördan.

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med chans till överrekrytering och vi tror att du ser det här som ett arbete där du kan utvecklas, trivas och vill stanna en längre tid.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och vi träffar kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Maria Gustafsson.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Vill du arbeta med strukturerade lån på storbank?

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-08

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka