Produktionsledare till SMP Parts

SMP PARTS

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Nordanstig

Publiceringsdatum

2017-12-17

Ansök

Kontaktperson

Katarina Joneström

Katarina Joneström

Regionchef Norr Tel: 070-299 95 65

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Vill du arbeta på ett internationellt företag med stora möjligheter? Är du en erfaren ledare som drivs av att utveckla och förändra medarbetare och arbetsmetoder? Då har vi ett förslag till dig. Till vår produktionsenhet i Ilsbo söker vi nu en resultatinriktad Produktionsledare.

SMP Parts är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Vi har ett av Sveriges största utbud av högkvalitativa produkter, framtagna för att klara tuffa nordiska markförhållanden med djup tjäle och kallt klimat. Sedan 1980 har SMP Parts utvecklat och tillverkat utrustning till alla fabrikat av grävmaskiner och storlekar.
Med över 30 års erfarenhet har SMP den kunskap och expertis som krävs för att kunna konstruera och utveckla lösningar som verkligen gör skillnad.
Våra produkter är byggda för att hålla länge och klara hårda tag. Vi lägger mycket kraft och resurser på produktutveckling och konstruktion för att möta marknadens behov av allt högre prestanda, säkerhet och livslängd hos produkterna. Produkterna är utvecklade med stort fokus på flexibilitet och säkerhet i låsningar och grepp för att du snabbt och säkert ska kunna växla mellan olika arbetsmoment och redskap. Genom att vi på SMP Parts kan anpassa våra produkter så kan vi hitta en optimal lösning för varje kunds specifika utmaning eller uppgift.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionsledare driver du självständigt verksamheten inom avsnittet Skopor och följer upp att leveranserna av våra produkter sker i tid och till rätt kvalitet. Du har personalansvar för ett trettiotal kollektivanställda och rapporterar till produktionschefen.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå, eller har motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen som Produktionsledare har du gedigen ledarerfarenhet, gärna inom tillverkande industri. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av svets och Lean Production. Som person är du självständig, har ordningssinne och är tydlig i din kommunikation. Du tycker om att arbeta i team och är en inspirerande ledare. Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska samt ha datorvana. Har du erfarenhet av Monitor ser vi det som ett plus. Att du kan bidra till ett gott arbetsklimat och vidareutveckla verksamheten ser vi som en förutsättning.

Om företaget

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med ett positivt arbetsklimat, där du får ta dig an stimulerande och utmanande arbetsuppgifter.
Vi erbjuder även en arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar SMP Parts med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 2018-01-21. Gallring sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att lämna din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström katarina.jonestrom@amendo.se 070 299 95 65 eller Pernilla Keusch pernilla.keusch@amendo.se 073 042 19 36
Följ oss gärna på LinkedIn!

Produktionsledare till SMP Parts

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Nordanstig
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-12-17

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka