AML Officer till storbank i centrala Stockholm

Amendo Talents

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-02-08

Ansök

Kontaktperson

Moa Rydqvist

Moa Rydqvist

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 08-545 881 09
Mob: 070-335 25 23

Arbetsbeskrivning

Som AML Officer (Anti-Money Laundering) arbetar du med både privat- och företagskunder. Arbetsuppgifterna är implementering av regelverk och arbetssätt för AML i vår organisation. Du kommer även att fungera som sakkunnig inom bankens olika interna projekt samt agera rådgivande, vägledande och kontrollerande för att säkerställa regelefterlevnad. Du arbetar både självständigt och inom ett stort team som tillsammans strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet.
Är du intresserad?

Amendo Talents söker dig till en avdelning inom bankens AML-organisation som arbetar med att genomföra projekt inom uppsatta ramar.

Uppdraget startar den 1/3 och pågår initialt till årsskiftet med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom eller jurist från universitet eller högskola och ser din framtida karriär inom bank eller finans. Det är mycket meriterande om du har tidigare administrativ erfarenhet från bank eller försäkring samt erfarenhet av kundkontakt men det är ej ett krav. Att du har ett stort intresse för finansiella institut och siffror ser vi som en självklarhet, likaså att du hanterar Excel obehindrat.

Vi ställer höga krav på ditt kvalitetsfokus, din stresstålighet och din effektivitet då arbetet har en brant inlärningskurva. Du behöver inneha en analytisk förmåga och ha lätt för att se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information. Det är viktigt att du har hög integritet och kan arbeta under sekretess. Vidare har du god kommunikativ förmåga och har lätt att arbeta i en större grupp. Du skall vara flytande i tal och text i såväl svenska som engelska.

Om företaget

Kunden är en av storbankerna med kontor i centrala Stockholm. Det råder god gemenskap inom teamet som består av ekonomer och jurister med ett genuint engagemang och intresse för regelverk och de ekonomiska flödena i olika verksamheter.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Moa Rydqvist.

AML Officer till storbank i centrala Stockholm

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-02-08

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka