Student sökes till halvtidsjobb inom backoffice på nischbank

AMENDO TALENTS

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-10-11

Ansök

Kontaktperson

Pierre Kemi

Pierre Kemi

Konsultchef
Amendo Talents
Tel: 072-742 40 50

Arbetsbeskrivning

Vår kund är en välkänd nischbank och söker nu en driven student som är intresserad av att jobba paralellt med sina studier. Uppdraget är på halvtid och innebär att du kommer jobba backoffice inom bolån.

Denna roll handlar om att hantera lösen av lån. Dvs, kunden tar ett lån hos vår kund och när det är dags att lösa kundens lån i den andra banken så får din avdelning uppdraget, bokar ut lånet och ringer upp den andra banken för att lösa kundens befintliga lån. Det innebär att du kommer ha kontakt med motpart vid lösen. Det innebär också nära samarbete med kreditavdelningen som ansvarar för ansökningarna, samt kundtjänsten som har kontakt med kunderna. Lånen kan skilja sig som så att det både är lösen men också tillträden. Beroende på arbetsbelastning, kan det även bli aktuellt för dig att hjälpa till med diverse uppgifter som gruppen annars utför.

Uppdraget startar omgående och är tre månader långt. Chans till förlängning finns.

Kvalifikationer och egenskaper

För att vara aktuell för tjänsten ska du helst vara ekonomistudent. Du är intresserad av att kliva ut i arbetslivet för att skaffa arbetslivserfarenhet innan din examen. Det är inget krav på tidigare erfarenhet av bolån, men men om du har det är det meriterande. Som person är du flexibel noggrann och snabblärd.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pierre Kemi.

Student sökes till halvtidsjobb inom backoffice på nischbank

  • Anställningsomfattning:
  • Deltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-10-11

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka