Erfaren Redovisningsekonom till konsultuppdrag

Amendo AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-10-10

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Ambratt

Pernilla Ambratt

Regionchef Väst Tel: 072-716 81 03

Vi söker Dig som är en erfaren Redovisningsekonom och är tillgänglig för konsultuppdrag.

Arbetsbeskrivning

Du kommer i rollen som konsult att arbeta självständigt med redovisning, bokslutsarbete, skatt och moms i ett bolag som verkar i en internationell koncern. Meriterande att ha erfarenhet av SOX. Du ansvarar för regelefterlevnad, internkontroll samt genomföra SOX-kontroller inom redovisning och rapportering och är avdelningens kontaktperson för externa intressenter såsom SCB, externrevisorer m.fl. Du har goda it-kunskaper från större affärssystem och behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har en civilekonom examen och har arbetat med redovisning och controlling därefter under 3-5 år.
Som person är du noggrann, kommunikativ, optimistisk, förändringsbenägen, flexibel och driven.
Trivs med att arbeta självständigt men är en lagspelare som drivs av att arbeta i team. Du är intresserad av alternativt har erfarenhet av ledarskap och har ambitioner i att leda ett team i framtiden.

Om företaget

Företaget arbetar internationellt och är beläget i Göteborg.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Om tjänsten

Tjänsten planeras att tillsättas omgående och är på heltid.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Ambratt på 0727 168103.

Erfaren Redovisningsekonom till konsultuppdrag

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Göteborg
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-10-10

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka