Kundansvarig till Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-10-08

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Är du en nätverkande, erfaren och affärsmässig person som drivs av att nå uppsatta mål eller än hellre överträffa dessa? Då kanske det är dig vi söker som kundansvarig till Svea Ekonomi.

Arbetsbeskrivning

Som kundansvarig hos Svea Ekonomi har du koncernhatten på och försäljning är den huvudsakliga arbetsuppgiften – du har kontinuerlig kontakt med både befintliga och nya kunder i alla delar av verksamheten. Rollen kräver att du kan ha många bollar i luften, har ett högt tempo och att dina arbetsuppgifter varierar mellan kortsiktiga operativa delar till taktiska och strategiska affärsbeslut.

Ditt huvuduppdrag är att säkerställa en nära dialog och utveckla förtroende och partnerskapet med beslutsfattarna hos Svea Ekonomis kunder och öka cross sellingen till befintliga kunder. Därutöver kommer du bana väg för nya möjligheter med nya kunder varför det är viktigt att skapa goda relationer såväl internt som externt. I rollen ingår även att kunna koordinera och koppla samman rätt personer internt med rätt personer hos kunden, allt för att säkra en effektiv leverans och fortsatt förtroende. Huvudfokus är att skapa goda kundanpassade lösningar och lönsamma affärer – bra för kunden, bra för koncernen och bra för dig – Win-Win-Win-lösningar!

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är en nätverkade, drivande och serviceinriktad person som tycker om utmaningar och som gillar att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du har arbetat med budget och mål och därmed triggas av att leverera goda resultat. Du har en god kommunikativ förmåga och ett starkt driv att bygga långsiktiga relationer och skapa nya affärsmöjligheter både med nya och befintliga kunder. Har du högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom relevant område är det meriterande men det absolut viktigaste är ditt engagemang, driv och önskan om att få till bra kundanpassade lösningar!

Du är en jordnära, prestigelös och lösningsorienterad person som är van att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Du har hög integritet och gillar att tänka nytt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, gärna inom inkasso/fakturaköp eller andra finansiella tjänster. Du uppskattar att arbeta i platta och dynamiska organisationer med korta beslutsvägar.

Om företaget

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Företaget grundades 1981 och har idag ca 1000 anställda. Företaget tillhandahåller administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar företaget även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik.

Kontoret är placerat i mycket fina lokaler i Arenastaden, Solna.

I denna rekrytering samarbetar Svea Ekonomi med Amendo Bemanning och Rekrytering. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länken. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09 margaretha.palmback@amendo.se

Kundansvarig till Svea Ekonomi

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-10-08

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka