Säljare Webpay - Svea Ekonomi

Webpay

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-10-05

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Webpay är inne i ett expansivt skede med en nyutvecklad och mycket konkurrenskraftig e-Handelslösning. Är du en självgående, engagerad och driven person som vill bli en del av Webpay, ett företag i ständig utveckling, där du som säljare ansvarar över din försäljningsprocess från start till mål? Då kanske du är den vi söker som säljare till Webpay, ett bolag i Svea Ekonomi-koncernen.

Arbetsbeskrivning

Ditt huvuduppdrag är att bearbeta nya prospekts och utifrån deras behov och önskemål skapa goda kundanpassade lösningar och lönsamma affärer – bra för kunden, bra för Webpay och bra för dig – Win-Win-Win-lösningar!

Här har du möjlighet att själv göra upp och planera det arbetssätt som fungerar bäst för dig. I arbetsuppgifterna ingår det att boka kundbesök, skapa och följa upp offerten till kunden, genomföra kreditansökningar, skapa och presentera avtal och överlämna kunden vidare i organisationen till integration och förvaltning. Du kommer ha kontakt med kunderna både via telefon men framförallt kommer du bearbeta nya kunder genom personliga säljmöten och kundaktiviteter. Webpay, som är en ett bolag i Svea Ekonomi-koncernen, är ett tillväxtbolag med fokus på utveckling där det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är en serviceinriktad, drivande och social person som tycker om utmaningar och som gillar att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål. Du känner dig trygg med, och har gärna erfarenhet av, att diskutera och driva affären direkt mot VD och CFO. Med fördel har du erfarenhet och/eller kunskap om betalningslösningar för e-handel men det absolut viktigaste är ditt engagemang, driv och önskan om att få till bra kundanpassade lösningar!

Du är en jordnära, prestigelös och lösningsorienterad person som är van att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Du har hög integritet och gillar att tänka nytt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att tidigare ha arbetat i platta och dynamiska organisationer med korta beslutsvägar – om inte ska du ha en önskan om att göra det.

Om företaget

Webpay erbjuder ett flertal olika betallösningar för e-handel. Företaget har både mindre och större kunder inom alla olika industrier och målsättningen är att konstant följa med i utvecklingen och leva upp till samtidens efterfråga och leverera kundanpassade lösningar

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Företaget grundades 1981 och har idag ca 1000 anställda. Företaget tillhandahåller administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar företaget även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik.

Kontoret är placerat i mycket fina lokaler i Arenastaden, Solna.

I denna rekrytering samarbetar Webpay med Amendo Bemanning och Rekrytering. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länken. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09 margaretha.palmback@amendo.se

Säljare Webpay - Svea Ekonomi

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-10-05

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka