Redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag

Amendo

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2017-10-03

Ansök

Kontaktperson

Ellen Berg

Ellen Berg

Konsultchef Mob: 076-192 69 11

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill jobba nära dina kollegor i en större ekonomifunktion?
Till vår konsultverksamhet söker vi en Redovisningsekonom till ett större företag inom Skellefteåområdet. Uppdraget är ett föräldravikariat med start i november och sträcker sig i ungefär ett år.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du att vara ansvarig för centrala avstämningar i huvudboken. Du kommer att medverka i bokslut, vara stöd till övriga ekonomiavdelningar på företaget, samt sköta övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen. I ditt jobb ingår det även att utbilda och informera medarbetarna om förändrade redovisningsprinciper samt säkerhetsställa att företaget följer dessa och övriga regler.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande kunskaper samt några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat på ett större företag eller att du har haft det övergripande ansvaret på ett lite mindre företag.
Kunskaper inom IFRS och av ekonomisystemet Microsoft Dynamics AX är meriterande.
Personliga egenskaper som ansvarskänsla, noggrannhet samt förmåga att samarbeta och att arbeta självständigt mot uppsatta mål är viktiga.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ellen Berg, ellen.berg@amendo.se.

Redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag

 • Anställningsomfattning:
 • Heltid
 • Tjänstgöringsort:
 • Skellefteå
 • Anställningsform:
 • Visstidsanställning
 • Publiceringsdatum:
 • 2017-10-03

Fyll i dina uppgifter

 • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
 • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka