Service- och supportinriktad kundcentermedarbetare till bank i Sundsvall

AMENDO

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-06-07

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Kontaktperson

Camilla Granat

Camilla Granat

Konsultchef Mob: 070-387 84 56

Vi söker dig som vill jobba som konsult hos oss på Amendo med placering hos en av våra kunder. Kunden sitter i moderna lokaler centralt belägen i Sundsvall och jobbar med Service och Support mot sina inringande kunder. Som kundcentermedarbetare svarar du på kundens pension- och försäkringsfrågor. Tjänsten börjar med 6 veckors utbildning med start i oktober.

Arbetsbeskrivning

Genom effektivitet och hög serviceanda hjälper du kunden med frågor rörande pension- och livförsäkring. Med andra ord gör du skillnad för varje kund varje dag. Som medarbetare i kundcenter är du professionell i ditt bemötande och du kan trivas i den dubbla rollen där du representerar såväl Amendo som vår kund. Dina arbetsdagar genomsyras av kundkontakt via telefon, sökande efter information i de olika systemen samt snabb handläggning i varje ärende.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har gymnasieexamen, gärna inom ekonomi. Kanske har du jobbat ett par år i annan kundtjänst med telefon som redskap, eller vana av annat serviceyrke. Du trivs med tät kundkontakt och tycker om att ge service i världsklass.
För att lyckas i rollen behärskar du svenska i tal och skrift utan hinder och du är också trygg i att tala och skriva engelska. Andra språk kan vara meriterande. Som person kan du hantera stressade situationer på ett lugnt sätt, du har social färdighet och kan bemöta olika människor utefter deras behov. Du har lätt att se helheter och kan navigera lätt mellan olika datasystem. Du är en effektiv problemlösare och kommunicerar väl med både kunder och kollegor.


Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt

Är du rätt person för jobbet? Uppdraget är på 6 månader med möjlighet, för rätt person, till fortsatt anställning hos kunden. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.
Planerad start är 23/10 2017 och börjar med 6 veckors utbildning och därefter får du den coaching du behöver för att lyckas i rollen som kundcentermedarbetare.
Vi ser fram emot att få din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urvalen. Vid frågor kontakta Pernilla Keusch, pernilla.keusch@amendo.se eller Camilla Granat camilla.granat@amendo.se

Service- och supportinriktad kundcentermedarbetare till bank i Sundsvall

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Visstidsanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-06-07

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka