Försäkringsrådgivare till If Customer Center i Sundsvall

IF

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2017-05-28

Ansök

Kontaktperson

Pernilla Keusch

Pernilla Keusch

Konsultchef Mob: 073-042 19 36

Customer Center Sundsvall inom Affärsområde Privat ansvarar för rådgivning, kundservice och försäljning av försäkringsprodukter till privatkunder i Sverige. Customer Center har kunden i fokus och det genomsyrar allt vi gör och utvecklar.
Tjänsten som försäkringsrådgivare är ett varierande och utvecklande arbete som passar dig som tycker om kontakten med människor och har en fallenhet för att informera, hitta lösningar, hjälpa andra samt att förklara. Ditt uppdrag är att hjälpa våra kunder via telefon med att hitta rätt försäkringslösningar och genom detta skapa ett förtroende. If erbjuder dig en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap.
If erbjuder schemalagda arbetstider måndag-fredag mellan 07.30-19.00, önskeschema tillämpas . Tjänsten är på heltid och börjar med en utbildning på ca 4 veckor där du får de verktyg som krävs för att lyckas som försäkringsrådgivare på If. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetsbeskrivning

I det dagliga arbetet utreder du och hjälper kunden att köpa rätt försäkring anpassat till just dennes försäkringsbehov. Du ger råd och svarar på frågor genom att lyssna aktivt och vara engagerad i varje enskilt kundmöte.
Du arbetar i ett team om ca 17 medarbetare där alla ansvarar för sin egna och företagets utveckling, delar med sig av erfarenheter, stöttar och hjälper varandra till att göra både kundresan och arbetsmiljön den bästa.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som tycker om mötet med kund, som förstår vikten av bra service och ansvaret för att erbjuda kund den bästa försäkringslösningen. Du har en strävan efter att skapa långsiktighet för dig själv och för företaget, har ett starkt kundengagemang och motiveras av att kundnyttan står i fokus. Du är van att hantera dator och har god kommunikativ förmåga. Du pratar och förstår svenska och engelska väl. Du arbetar självständigt med eget ansvar och har lätt att fokusera på dina uppgifter. Har du erfarenhet av service och att arbeta med telefon som arbetsredskap är det meriterande.

Du har examen från gymnasiet. Det är meriterande om du även har akademiska poäng.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar If med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag. Vi gör löpande gallringar. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, 073-042 19 36, pernilla.keusch@amendo.se.

Försäkringsrådgivare till If Customer Center i Sundsvall

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Sundsvall
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2017-05-28

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka