SwedSec-rådgivare

Söker du licensierade SwedSec-rådgivare med kompetens inom bolån? Vi är specialiserade på att rekrytera och bemanna SwedSec-kompetens på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Våra kunder efterfrågar kandidater med SwedSec-licens i allt större utsträckning, framförallt inom bolån. Det är något vi på Amendo har tänkt vidare på.

Kunskap och utveckling av kompetens blir allt viktigare för att man som kandidat ska vara relevant och attraktiv på marknaden. Samtidigt finns det väldigt många fina kandidater som saknar en SwedSec-licens för att kunna ta nästa steg i karriären. Vi på Amendo erbjuder vårt stora nätverk av kandidater stöttning i processen mot att bli en licensierad SwedSec-rådgivare inom bolån. Våra kandidater kan antingen innan, under eller mellan ett uppdrag hos oss kostnadsfritt gå en utbildning och ta SwedSecs licensieringstest för att säkerställa att de besitter de kunskaper som krävs enligt SwedSecs kunskapskrav.

Rekrytering och bemanning av SwedSec-kompetens

Söker du kompetens som har kunskap om att sätta samman, erbjuda, bevilja, förmedla eller ge råd om bostadskrediter till konsumenter? Vi har stor och unik erfarenhet av att rekrytera och bemanna med licensierad kompetens inom SwedSec bolån. Tack vare ett relevant och uppdaterat kandidatnätverk, nära samarbete med våra kunder och en förståelse för marknaden kan vi hitta och attrahera rätt kompetens för ditt behov.

Vad vårt nätverk kan hjälpa till med

  • Ansvara för bolåneverksamhet i kreditinstitut. 
  • Rådgivning eller handläggning av bolån.
  • Konstruera, utveckla eller sätta samman bolåneprodukter.
  • Kreditbeslut avseende bolån.

Redo för nästa steg?

Amendos konsultchef Johanna Hallenberg och kundansvarig Marcus Thorin berättar vad det innebär att arbeta som SwedSec-rådgivare och hur vi på Amendo hjälper dig att ta en licens inom SwedSec bolån – antingen innan, under eller mellan ett uppdrag.

 

En engagerad och snabbfotad partner

Gedigen erfarenhet inom området

Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av att tillsätta licensierad SwedSec-kompetens till bolag i alla storlekar.

Upparbetat kandidatnätverk

Vi har ett brett och upparbetat nätverk med startklara kandidater som kan komma ut och göra skillnad omgående.

Förståelse för våra kunders behov och förutsättningar

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen anpassat efter dina behov och förutsättningar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med licensierad SwedSec-kompetens?

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.