SwedSec-rådgivare

Söker du licensierade SwedSec-rådgivare? Vi är specialiserade på att rekrytera och bemanna SwedSec-kompetens på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

Våra kunder efterfrågar kandidater med SwedSec-licens i allt större utsträckning. Det är något vi på Amendo har tänkt vidare på.

Kunskap och utveckling av kompetens blir allt viktigare för att man som kandidat ska vara relevant och attraktiv på marknaden. Samtidigt finns det väldigt många fina kandidater som saknar en SwedSec-licens för att kunna ta nästa steg i karriären. Vi på Amendo erbjuder vårt stora nätverk av kandidater stöttning i processen mot att bli en licensierad SwedSec-rådgivare. Våra konsulter kan antingen innan, under eller mellan ett uppdrag hos oss kostnadsfritt gå en utbildning och ta SwedSecs licensieringstest för att säkerställa att de besitter de kunskaper som krävs enligt SwedSecs kunskapskrav – och bidra till en mer hållbar finansmarknad. 

Rekrytering och bemanning av SwedSec-kompetens

Vi har stor och unik erfarenhet av att rekrytera och bemanna med licensierad SwedSec-kompetens till bolag i alla storlekar och branscher. Tack vare ett relevant och uppdaterat kandidatnätverk, nära samarbete med våra kunder och en förståelse för marknaden kan vi hitta, attrahera och utbilda rätt kompetens för ditt behov.

Vad vårt nätverk kan hjälpa till med

  • Finansiell rådgivning i form av bland annat: placeringsrådgivning, pensionsrådgivning och investeringsrådgivning.
  • Rådgivning inom områdena värdepapper, fonder, aktier, handläggning, krediter och corporate finance. 
  • Rådgivning inom och handläggning av bolån. Våra licensierade konsulter kan även konstruera, utveckla och sätta samman bolåneprodukter.

Redo för nästa steg?

Vill du veta mer om hur du som konsult kan få stöttning i processen mot att bli en licensierad SwedSec-rådgivare? Kontakta Amendos konsultchef Martin Olofsson Carlbom eller kundansvarig Marcus Thorin så berättar de mer.

 

En engagerad och snabbfotad partner

Gedigen erfarenhet inom området

Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av att tillsätta licensierad SwedSec-kompetens till bolag i alla storlekar.

Upparbetat kandidatnätverk

Vi har ett brett och upparbetat nätverk med startklara kandidater som kan komma ut och göra skillnad omgående.

Förståelse för våra kunders behov och förutsättningar

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen anpassat efter dina behov och förutsättningar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med licensierad SwedSec-kompetens?

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.