SwedSec-rådgivare

Efterfrågan på licensierad Swedsec-kompetens ökar i allt större utsträckning. Med ett gediget nätverk av licensierade SwedSec-rådgivare på alla nivåer står vi redo med rätt kompetens för våra kunders behov.

Finansmarknaden är under ständig förändring. Men vikten av hållbarhet och förtroende är konstant. Vi på Amendo erbjuder vårt stora nätverk stöttning i processen mot att bli en licensierad SwedSec-rådgivare. Det innebär att vi snabbt kan få rätt person på plats - med rätt kunskap och utbildning.

Vi på Amendo ser en ökad efterfrågan på licensierad SwedSec-kompetens hos våra kunder. Det är något vi har tänkt vidare på. Vi är stolta över att kunna erbjuda vårt stora nätverk av kandidater stöttning i processen mot att bli en licensierad SwedSec-rådgivare. Våra kandidater kan antingen innan, under eller mellan en anställning hos oss kostnadsfritt gå en utbildning och ta SwedSecs licensieringstest för att säkerställa att de besitter de kunskaper som krävs enligt SwedSecs kunskapskrav. Ett arbete som bidrar till en mer hållbar och förtroendefull finansmarknad. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig som kandidat att bli en licensierad SwedSec-rådgivare? Kontakta oss så berättar vi mer.

Rekrytering och bemanning av SwedSec-kompetens

Vi har stor och unik erfarenhet av att rekrytera och bemanna med licensierad SwedSec-kompetens till bolag i alla storlekar och branscher. Tack vare ett relevant och uppdaterat kandidatnätverk, nära samarbete med våra kunder och en förståelse för marknaden kan vi hitta, attrahera och utbilda rätt kompetens för ditt behov.

En engagerad och snabbfotad partner

Gedigen erfarenhet inom området

Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av att tillsätta licensierad SwedSec-kompetens till bolag i alla storlekar.

Upparbetat kandidatnätverk

Vi har ett brett och upparbetat nätverk med startklara kandidater som kan komma ut och göra skillnad omgående.

Förståelse för våra kunders behov och förutsättningar

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen anpassat efter dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.