Jobba på insidan

Insidan är lika viktig som utsidan. På våra lokala kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall jobbar fantastiska team bestående av drivna medarbetare.

Vill du jobba med rekrytering och konsultuthyrning? Ibland rekryterar vi nya medarbetare till våra lokala kontor. Med världens bästa kollegor, världens roligaste bransch och all vår samlade energi är ingenting omöjligt. Om du delar den uppfattningen kommer du att trivas utmärkt tillsammans med oss.

På våra lokala kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall händer det spännande saker varje dag. Vi är fantastiskt stolta över att snabbt ha växt till ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag där kompetensen alltid står i fokus, men vi är långt ifrån klara. Håll utkik efter våra annonser när vi rekryterar medarbetare internt.

Hos oss får du

Stort ansvar, stor frihet

Här sitter entreprenörsandan i väggarna. Beslutsvägarna är korta och du får möjlighet att driva ditt eget arbete och forma din egen utveckling. Vi tror på din förmåga och vet din potential.

Starkt team

Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål, stöttar, peppar och hjälps åt att skapa de bästa förutsättningarna för varandra. Vi gillar varandras olikheter och vill att du ska vara dig själv tillsammans med oss.

Ökad livslängd

För att kunna prestera måste man ha kul. Därför gör vi ibland saker ligger lite utanför arbetsbeskrivningen, t ex bergsvandring, ostprovning, pingis, crossfit, kockdueller eller kajakpaddling. Vad som helst som får oss att skratta.

Att jobba som konsultchef

För dig som älskar människor och affärer är det här världens roligaste jobb!

Se filmen där Anna och Jonas berättar om sina jobb som konsultchefer hos oss.

Våra värderingar

  • Kund- & affärsorienterade
  • Entreprenörskap
  • Kvalitetsfokus
  • Eget ansvar
  • Laganda