Work Force Manager till Intrum

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 6 november, 2018
  • Sista ansökningsdag 29 november, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker vi för Intrums räkning en Work Force Manager. Du kommer vara inhyrd konsult via Amendo under 6 mån för att sedan övergå i anställning hos Intrum. Vi ser gärna att du kan starta uppdraget så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning
Som Work Force Manager kommer du att planera, bemanna och sköta schemaläggningen för den operativa verksamheten i Intrums kundtjänst samt vara ansvarig för kontakten och beställning av konsulter via bemanningsföretag. Tjänsten innebär att skapa förutsättningar för kundtjänst att ge den bästa möjliga service genom god tillgänglighet i alla slutkundskanaler.
Du kommer att planera, utveckla och kontrollera verksamheten så att produktionen blir effektiv och alltid leder till bästa resultat. Arbetet innebär administration och viss rapportering internt och externt primärt i Excel format. Du kommer vara ett stöd för chefer genom prognostisering och analyser löpande till verksamheten samt kunna föreslå och genomdriva förändringar. Du rapporterar till Operation Manager Front Office.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du kommer från en motsvarande roll och att du har erfarenhet från schemaläggning och då gärna från liknande kundtjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet av trafikledning (work force management). Meriterande är om du har arbetat i schemläggningsverktyget Proschedular. Goda kunskaper i Officepkt, framförallt Excel är nödvändiga för tjänsten samt svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har ett systematiskt arbetssätt. Som person har du en god förmåga att påverka och engagera medarbetare och van vid att jobba såväl i grupp som självständigt. För att lyckas är du en flexibel och prestigelös person som ser den stora bilden men samtidigt har förståelse för detaljerna.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Intrum med start omgående. Tjänsten är på heltid med arbetstider mån-fre 8-16.30.

Om företaget
Den 27 juni 2017 slogs Intrum Justitia och Lindorff samman för att bilda branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster. Lindorff grundades 1898 och erbjuder såväl inkassotjänster som köp av skuldportföljer samt betalnings och faktureringstjänster. Intrum Justitia grundades 1923 och erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster, inklusive köp av fordringar, som ska bidra till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Det sammanslagna Intrum Justitia och Lindorff har närvaro i 23 länder i Europa och ett team på cirka 8 000 anställda som är dedikerade till att arbeta för en sund ekonomi. Den sammanslagna koncernens omsättning uppgick till ca 12.9 miljarder kronor, pro-forma för året som slutade i mars 2017. Intrum Justitia AB är noterat vid Nasdaq Stockholm sedan 2002. Mer information finns på www.intrum.com eller www.lindorff.com.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Du är välkommen med din ansökan via amendo.se. För frågor ang tjänsten kontakta Konsultchef Heléne Hansson 072-716 81 82 eller mail helene.hansson@amendo.se. Skicka din ansökan redan idag vi intervjuar kandidater löpande.

Ansök
Kontakt

Work Force Manager till Intrum

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.