Vass AM och KAM till Bauer Media i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 22 april, 2018
  • Sista ansökningsdag 30 april, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


Är du grym på försäljning? Ser du ett nej som ett hej? Är du också en engagerad och kreativ person? Då kan du vara rätt person för uppdraget att tillsammans med en lika vass säljkollega bygga upp och utveckla Bauer Medias nya kontor i Sundsvall.
Inom kort slår Bauer Media upp portarna till ett nytt säljkontor i Sundsvall och vi söker dig som utan tvekan ringer, besöker och bearbetar såväl nya som befintliga kunder. Det här är arbetsuppgifter du redan kan och vill göra, men känner att du vill sätta tänderna i nya produkter.

Arbetsbeskrivning
Som mediesäljare på Bauer Media bearbetar du allt ifrån små till mellanstora och stora företagskunder i Sundsvallsområdet. Genom träffsäkre medieplattformar och ditt stora engagemang hjälper du dina kunder till blomstrande försäljning och framgång.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med minst 2 års säljerfarenhet och som kan säljprocessens alla delar; allt från prospektering och nykundsbearbetning till att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer. Du har koll på att mängden parallella processer och antalet kundkontakter är lyckan till framgång. Du är målinriktad och van att arbeta såväl självständigt som i team, allt för att nå dina och företagets gemensamma mål.
Du kanske redan idag arbetar som annonssäljare, inom telemarketing mot företag eller rent av är du eventsäljare med stor rörlig lönedel. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och utvecklas i din karriär som säljare.
Till din läggning är du lojal, uthållig och resultatfokuserad. Du är en nätverkande person och har såklart ett stort lokalt nätverk.
Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig professionellt i både tal och skrift.
Vana av uppsökande försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Om företaget
Bauer Media erbjuder:
– Ett utvecklande och stimulerande arbete i kreativ miljö
– Marknadsmässig grundlön, provision samt säljbonus
– Placering i Sundsvall
– Heltidsarbete
– Tillträde enligt överenskommelse

Bauer Media är Europas största radioaktör. Bauer Media Sverige äger Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt Playtjänsten Radio Play med över 20 poddar och radiostationer. Dessutom driver Bauer Media nätverken NRJ i Sverige.
Bauer Media i Sverige har över 5 miljoner lyssnare per vecka och över 2,3 miljoner lyssnare per dag.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bauer Media med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 1 maj. Ange i ansökan om du söker tjänsten som AM eller KAM. Urval sker löpande, tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Joneström 070 – 299 95 65.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Vass AM och KAM till Bauer Media i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.