Studenter till konsultteam hos Amendo i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Deltid
  • Publiceringsdatum 12 september, 2019
  • Sista ansökningsdag 22 september, 2019
  • Anställningsform Timanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


Vi söker studenter till ett nytt konsultteam hos oss på Amendo i Sundsvall. Som konsult hos oss får du tillgång till uppdrag hos våra kunder inom bank, försäkring och ekonomi. Du kan själv styra ditt arbete efter vilka arbetstider som passar dig. Uppdragen finns i Sundsvall med omnejd. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och våra uppdrag på deltid kan passa dig som är student, pensionär (men som vill arbeta lite extra) eller dig som driver eget på deltid och kan vara flexibel i arbetstiderna.

Arbetsbeskrivning
Vi ser gärna att du kan arbeta ca 15-20 timmar/vecka. Uppdragstiderna kan vara förlagda på dag- kvälls och helgtid beroende på uppdrag.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, pension eller eget företag. Du är flexibel och trivs i en dynamisk roll som konsult. Du har hög servicegrad, är orädd och tar gärna för dig. Våra värdeord
Kund- & affärsorienterade
Entreprenörskap
Kvalitetsfokus
Eget ansvar
Laganda
är något vi efterlever och förväntar oss att du också kommer att trivas med. Som konsult hos oss får du en engagerad konsultchef och spännnade uppdrag att krydda ditt CV med.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten som konsult, vänligen kontakta Katarina Joneström, katarina.jonestrom@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Studenter till konsultteam hos Amendo i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.