Studenter sökes till försäkringsbolag i centrala Göteborg

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 27 mars, 2018
  • Sista ansökningsdag 29 april, 2018
  • Anställningsform Timanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg


Vi söker nu för en kunds räkning kundtjänstrådgivare till ett större försäkringsbolag inför sommaren. Vi söker dig som vill vara med och bidra till marknadens mest nöjda kunder och ge service i toppklass. Vi söker dig som har studier som huvudsaklig sysselsättning.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare är dina främsta arbetsuppgifter att via telefon och mail vägleda kunder. Du kommer i din yrkesroll att komma i kontakt med en mängd olika människor och din arbetsuppgift är att alltid ge bästa möjliga service.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen måste du vara positiv, serviceinriktad och gilla att sätta kunden i fokus. Du är van att självständigt driva ditt arbete och samverkar bra med andra. Du skall tycka om att jobba med telefon som arbetsredskap och därmed jobba strukturerat och effektivt. Du har en hög servicekänsla och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har god datavana och ett professionellt förhållningssätt i alla dina kontakter. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av liknande arbete, gärna inom försäkringsbranschen men ännu viktigare är rätt personlighet.

Om företaget
Företaget är beläget centralt i Göteborg.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1-2 månader med chans till förlängning. Start i slutet av Maj eller början av Juni

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom, martin.olofsson-carlbom@amendo.se, 072-716 81 06

Ansök
Kontakt

Studenter sökes till försäkringsbolag i centrala Göteborg

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.