Staffing & recruitment assistant till Amendo Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Deltid
  • Publiceringsdatum 28 januari, 2020
  • Sista ansökningsdag 19 februari, 2020
  • Anställningsform Timanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du den som drömmer om ett jobb inom rekryteringsbranschen eller kanske HR? Då har du här möjligheten att starta din karriär med ett fantastiskt roligt och givande extrajobb! Vi söker nämligen en student till vår konsultverksamhet i Stockholm. En kollega som vill vara med och stötta oss i våra rekryteringsprocesser.
På Amendo arbetar vi tillsammans mot vår mission; Att tillföra framtidens kompetens idag. Här ges du möjlighet att, vid sidan av dina studier, vara en del av ett bolag med ambitioner och framåtanda och som vill utveckla världen med kompetens.

Arbetsbeskrivning
Amendo är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Det har vi gjort i 18 år och vågar påstå att det gör oss till experter.
Nu behöver vi bli fler och söker dig som är i början av dina studier och vill ha världens roligaste extrajobb några timmar per vecka. I rollen som student hos oss har du ett stort eget ansvar för att stötta upp våra konsultchefer i rekryteringsprocesserna. Du kommer själv söka upp och kontakta kandidater samt boka in intervjuer, göra urval, skriva annonser och telefonintervjua. En stor del av ditt arbete kommer även vara administration.
Tjänsten avser initialt 2-3 eftermiddagar per vecka i dagsläget men det kan förändras utifrån vårt behov och din tillgänglighet.
Du har ett starkt eget driv och tar ett stort eget ansvar och kan arbeta självständigt samt sätta din egen struktur på saker och ting. Men även om det är ett självständigt jobb har du alltid ett starkt team i ryggen, och tillsammans hjälps vi åt att leverera hög kvalitet till våra kunder, kandidater och konsulter.
Inom teamet arbetar du tillsammans med 10 kollegor och ni är en del av region Stockholm. Regionen består av ett gäng härliga och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar hårt mot våra mål.

Kvalifikationer och egenskaper
Du gillar människor, mål och när saker går snabbt!
På Amendo är dagarna fartfyllda och varierade, varför du behöver vara en flexibel och orädd person som har förmågan att snabbt kunna skifta fokus. Du är utåtriktad, gillar kontakt med människor och tar stort eget ansvar
Vi ser att du nu läser en akademisk utbildning inom finans, ekonomi, juridik, HR eller liknande. Kanske är du i slutet av dina studier och ser dig om efter en väg in i vår spännande bransch?
På kontoret i Stockholm får du 35 glada, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! Vi gillar människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, goda frukostar, att umgås, träna, hållbarhet, jämlikhet, måndagar och fredagar och allt däremellan. Du får gärna tycka om andra saker (och med fördel dra med oss andra) men vi hoppas att du delar vår värdegrund om respekt och affärsmässighet.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige.

Frågor och kontakt
Vi vill gärna att du ska komma och jobba hos oss! Sök tjänsten på www.amendo.se vi intervjuar löpande. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Om du har frågor är du välkommen att kontakta regionchef Stockholm Erica Gjälby 070-677 55 26

Ansök
Kontakt

Staffing & recruitment assistant till Amendo Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.