Skadereglerare till Skandia

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 11 april, 2018
  • Sista ansökningsdag 18 april, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg


Vi söker i sammarbete med Skandia, Skadereglerare till ett uppdrag under sommaren. Vi söker dig som vill vara med och bidra till marknadens mest nöjda kunder och ge service i toppklass.

Arbetsbeskrivning
Som skadereglerare arbetar du skadereglering och viss viss försäkringsadministration avseende Privatvårdsprodukterna i systemen Hassan och Fason.
Denna roll kommer att handlägga olika ärendetyper, men främst skadeanmälningar, olika typer av fakturor och ersättningsanspråk.
Arbetet kräver att man jobbar självständigt och fattar egna beslut utifrån gällande regelverk och villkor. Det krävs även att de har förmågan att kunna fatta affärsmässigt riktiga beslut

Kvalifikationer och egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen måste du vara positiv, serviceinriktad och gilla att sätta kunden i fokus. Du är van att självständigt driva ditt arbete och samverkar bra med andra. Du skall tycka om att jobba med telefon som arbetsredskap och därmed jobba strukturerat och effektivt. Du har en hög servicekänsla och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har god datavana och ett professionellt förhållningssätt i alla dina kontakter. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av liknande arbete, gärna inom försäkringsbranschen men ännu viktigare är rätt personlighet.

Om företaget
Skandia erbjuder sparande med garanti, fondsparande, försäkringar för hälsa och trygghet, banktjänster och rådgivning.

Skandia har en stark tradition av pionjärsanda, produktutveckling och samhällsengagemang har bolaget i drygt 160 år arbetat med att förebygga och förutse risker. På så sätt har Skandia kunnat ge människor ekonomisk trygghet i livets olika skeden.

Begreppet ”Tänk Längre” genomsyrar hela verksamhet. För Skandia innebär det att dem hjälper kunder att ta beslut här och nu. Skandia har också ett större perspektiv än så. Genom att verka i skärningspunkten mellan näringsliv och samhälle bidrar dem till ett mer hållbart samhälle, samtidigt att skapa värde för kunderna.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 2-3 månader med chans till förlängning. Start i början av Maj.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom, martin.olofsson-carlbom@amendo.se, 072-716 81 06

Ansök
Kontakt

Skadereglerare till Skandia

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.