Sjuksköterska med intresse för skadereglering till Ifs Vårdplanering

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 12 mars, 2018
  • Sista ansökningsdag 26 april, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du en legitimerad sjuksköterska med intresse för skadereglering? Vi söker nu två Sjuksköterskor till Ifs Vårdplanering i Stockholm då vi utökar vår personalstyrka för att skapa en sammanhållen kundresa genom att ta över skaderegleringen.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på Vårdplaneringen är du Ifs ansikte utåt. Vårt löfte till kunderna är ”Lugn, vi hjälper dig”, och det är du som i ditt arbete skapar mening åt det löftet. I rollen hjälper våra kunder genom att ge dem medicinska råd över telefonen och genom att planera vård efter deras behov. Du kommer också ta hand om skaderegleringen i dina ärenden. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar och önskar att du som anställd är nyfiken på att delta i resan mot vårt mål.

”Claims handling as it should be. Safe, Easy and Express speed”.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för att hjälpa våra kunder och gör allt för att de ska vara trygga. Du är legitimerad sjuksköterska och har relevant yrkeserfarenhet från vårdgivaryrket, gärna med erfarenhet från liknande uppdrag. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och drivs av att tillsammans med kollegorna ge kunderna en bra upplevelse. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift samt att du är en initiativrik person som kan fatta egna beslut. God datorvana krävs då det är flera olika system att arbeta i.
På avdelningen blir du en del av en grupp där det arbetar både män och kvinnor med blandad erfarenhet. Det är viktigt att du är en lagspelare som gärna utbyter erfarenheter och kunskaper med dina kollegor. Klimatet är prestigelöst vilket främjar lärande och utveckling.

Om företaget
If är Nordens största försäkringsbolag med 6800 anställda. If försäkrar det som är värdefullt i livet som människor, djur, hem, bilar och andra saker. Tack vara våra kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.
Teamet består av 11 sjuksköterskor och alla sitter samlade på vårt huvudkontor i Bergshamra.
Vi erbjuder heltidstjänst och du kommer att rapportera till ledaren på Vårdplaneringen. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder och erbjuder personalgym, subventionerad lunch, friskvårstid, förmånliga försäkringar med mera. Läs mer på: https://www.if.se

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar If Skadeförsäkring med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se.
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.

Ansök
Kontakt

Sjuksköterska med intresse för skadereglering till Ifs Vårdplanering

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil