Erfaren medicinsk riskbedömare till försäkringsbolag

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 22 april, 2020
  • Sista ansökningsdag 21 maj, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vi söker nu en erfaren medicinsk riskbedömare till ett storbolag i försäkringsbranschen. Din kunskap och erfarenhet behövs och kanske du känner dig redo för att möta nya härliga kollegor i branschen, söker erfarenhetsutbyte och trevliga lokaler att vistas i? Då bör du skicka in din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning
I rollen som medicinsk riskbedömare arbetar du brett och varierat med riskbedömning samt skadereglering inom olika försäkringsområden. Du handlägger inkommande ärenden och ansökningar för registrering och premiesättning, hanterar omprövningar och har daglig kontakt med kunder. I rollen ingår även medicinsk rådgivning samt att du arbetar tätt tillsammans med produktutvecklare där du får möjlighet att förbättra processer för både kunder och kundbolag. Det är en spännande och varierande roll där ingen dag är sig lik och som ställer krav på självständighet och samarbetsförmåga! Perfekt för dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som medicinsk riskbedömare.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du har en medicinsk bakgrund som sjuksköterska eller fysioterapeut, alternativt många års erfarenhet av rollen som medicinsk riskbedömare. I vissa fall kan även en lång erfarenhet av en roll som skadereglerare vara av intresse. För att trivas i rollen motiveras du av att ge högpresterande service till dina kunder. Du är bra på att kommunicera i både tal och skrift och tar gärna initiativ till att förbättra arbetsprocesser. Du erbjuds en dynamisk miljö med mycket variation där du får arbeta inom det medicinska området på spännande försäkringsbolag i olika utvecklingsfaser. Sammantaget får du möjlighet att prestera på en självständig nivå men också tillsammans i team med övriga kollegor. Tillsist önskar vi en prestigelös inställning – du kommer att få göra allt och lite därtill!

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som är mån om dig och som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att skicka in din ansökan omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Linn Oldenmark.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Erfaren medicinsk riskbedömare till försäkringsbolag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.