Rekryteringsansvarig till nischbank i centrala Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 9 oktober, 2018
  • Sista ansökningsdag 24 oktober, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Vi söker nu dig som har gedigen erfarenhet av rekrytering av medarbetare upp till VD-nivå.

Arbetsbeskrivning
I din roll som rekryterare kommer du ansvara för att bemanna en helt ny organisation vilket innebär rekrytering på alla nivåer men också att sätta upp rutiner och processer för den nya organisationen. Detta är initialt ett konsultuppdrag på heltid, sträcker sig över ca 4-6 månader och startar omgående.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har förmågan att vara tydligt gränssättande och samtidigt upprätthålla konstruktiv och positiv dialog med alla motparter; chefer, HR-kollegor samt externa leverantörer. Du är drivande, självgående, analytisk och positiv. Du ska ha högskoleutbildning, minst 5 års erfarenhet inom HR och ett par år med fokus på rekrytering, planering och HR-processer.
Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om företaget
Bolaget är en nischbank belägen i centrala Stockholm.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande och därför är det en fördel ifall du är tidig med din ansökan. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pierre Kemi.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Rekryteringsansvarig till nischbank i centrala Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.