Rekryterare till storbank i Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 9 september, 2019
  • Sista ansökningsdag 8 oktober, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vill du utvecklas ytterliggare inom finans och rekrytering på en av storbankerna med kontor i Kungsträdgården?

Du erbjuds att arbeta i en bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som kännetecknas av entreprenörsskap och äkta engagemang. Det ger dig möjligheten att utveckla dina rekryteringsfärdigheter ytterliggare genom ständigt lärande samtidigt som du bygger på din kunskap inom bank och finans. Uppdraget är på heltid, startar i september och sträcker sig över januari 2020.

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryterare kommer du tillhöra en rekryteringsfunktion där ditt primära ansvar kommer vara att hitta och rekrytera kandidater till ett internship inom banken. Denna uppgift kommer utgöra omkring 75% av din arbetstid. Resterande 25% av arbetstiden kommer tillägnas att rekrytera personal till olika funktioner i organisationen. Denna uppgift kommer innebära mer samarbete med seniora rekryterare och mycket kontakt med chefer för olika avdelningar inom banken där behoven av ny personal finns. Under denna period kommer du ges möjlighet att förbättra dina färdigheter som rekryterare, få ett starkt kontaktnät inom organisationen och ge en god inblick i banksektorn för dig som inte redan har det.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i denna roll ska du ha erfarenhet av att driva en rekryteringspocess från början till slut och att du är trygg i alla processens delar, vara positiv, ha god serviceförmåga, administrativ erfarenhet och vara flytande i svenska såväl som engelska. Det är ett stort plus ifall du har erfarenhet från systemet EasyCruit och är certifierad i Masters testverktyg såsom MPA och ACE.

Vi ser även att du trivs i en roll som kräver struktur då man kommer jobba mot uppsatta deadlines och tidsramar. Du bör vara en driven person som är lyhörd och tar egna initiativ när behov finns.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Angelo Jovic eller Pierre Kemi.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Rekryterare till storbank i Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.