Redovisningsekonomer för konsultuppdrag i Göteborgsregionen

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 8 januari, 2019
  • Sista ansökningsdag 30 januari, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker Amendo Redovisningsekonomer för konsultuppdrag i Göteborgsregionen. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult till någon av våra spännande kunder och på flertalet av uppdragen finns stor chans till anställning hos företaget. Du kanske sitter på en tjänst idag men söker nya utmaningar!

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som uthyrd redovisningsekonom ger dig erfarenhet från flera olika kundföretag såväl större som mindre. Du får kunskaper i olika program, affärssystem och träffar många nya människor som breddar och utvecklar ditt nätverk. Arbetsuppgifterna består ofta av löpande redovisning, avstämningar, skatt och momsdeklarationer samt bokslutsarbete. Konsultuppdragen är ofta minst 6 månader långa.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster inom redovisning. Goda kunskaper i Excel och gärna från olika ekonomisystem är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv. Vi söker dig som gillar att komma till olika företag och som arbetar såväl självständigt som med andra människor. Vi ser gärna att du har arbetat som konsult tidigare.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson: Helene.Hansson@amendo.se, 072-716 81 82.

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonomer för konsultuppdrag i Göteborgsregionen

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.