Redovisningsekonom till Redovisningsbyrå i centrala Göteborg!

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 15 mars, 2019
  • Sista ansökningsdag 31 mars, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd Redovisningsekonom till Redovisningsbyrå i centrala Göteborg. Tjänsten kommer att starta som ett konsultuppdrag men goda chanser till anställning hos företaget finns efter 6 månader. Det finns även möjlighet om du har eget företag att gå in som underkonsult för Amendo.
Tjänsten startar omgående så tveka inte utan ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet kommer bestå av;
Löpande redovisning
Månadsavstämningar
Kontakt med kund angående betalningar
Hantering utav leverantörsfakturor
Bankavstämningar
Manuella betalningar
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Bankbetalningar
Balansavstämningar
Månadsrapporter
Månads och Årsbokslut
Moms och Inkomstdeklarationer
Arbetsgivardeklarationer

Kvalifikationer och egenskaper
För tjänsten ser vi att du har minst 2 årig YH utbildning, alternativt 3 årig universitetsutbildning inom Ekonomi och redovisning. Goda kunskaper i svenska och engelska.
För tjänsten krävs vidare minst 2 år erfarenhet utav löpande redovisning med momsdeklarationer, leverantörsbetalningar och månadsbokslut samt gjort årsbokslut
Meriterande är erfarenhet av årsredovisning enligt både K2 och K3, samt inkomstdeklarationer. Som person är du positiv och social. Du är ansvarstagande och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete inom t ex Redovisningsbyrå och är van vid interna och externa kontakter.

Om företaget
Redovisningsbyrån har trevligt kontor mitt i centrala Göteborg.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson 072-716 81 82 helene.hansson@amendo.se

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom till Redovisningsbyrå i centrala Göteborg!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.