Redovisningsekonom till ISEC

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 8 november, 2018
  • Sista ansökningsdag 30 december, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Är du redo för en ny utmaning som redovisningsekonom? Har du erfarenhet av och ett genuint intresse för bank och finans och vill arbeta mer med redovisning och rapportering? Nu kan du få möjligheten att arbeta på ISEC, en arbetsplats där du utmanas, med ett högt tempo och som befinner sig i en tillväxtfas! Du får möjligheten att arbeta i en trevlig miljö med kompetenta kollegor. Du kommer sitta på huvudkontoret i trevliga lokaler inne i city på Riddargatan 17.

Känner du igen dig i detta kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom får du möjligheten att arbeta med hela det ekonomiska flödet från scanning av fakturor, boka reseräkningar som utläggsredovisning till löpande arbetsuppgifter inom redovisning, rapportering av moms och skatter. Utöver detta kommer du även få upprätta månadsbokslut samt stegvis vara delaktig gällande rapportering till Finansinspektionen och att leverera enligt deadline (månads-och kvartalsvis). Som redovisningsekonom kommer du även få vara delaktig vid årsredovisningsprocessen.

Det är mycket som görs i Excel och det är något som du kommer få vara delaktig i att förändra genom att strukturera upp och automatisera. I denna roll får du chansen att samarbeta tätt ihop med redovisningschef/controller och övriga gruppchefer.

Utöver detta kommer du även att arbeta med:

• Leverantörsreskontra
• Kundfakturering
• Periodisering och avstämningar
• Att vara systemansvar för Fortnox tidrapportering
• Förbättringsarbete och ev vid affärssystemsbyte

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och detaljorienterad, sätter upp och håller deadlines. Som redovisningsekonom är du kommunikativ och trivs i det sociala sammanhanget, samarbetsvillig och klarar av att hoppa in vid behov och slutföra arbetsuppgifter (både högt som lågt).

Du har en företagsekonomisk examen på universitetsnivå (redovisning alt finansiering som inriktning). För att lyckas i rollen så ser vi att du har minst tre års erfarenhet som redovisningsekonom från olika branscher. Meriterande om du kommer från Bank & Finans eller försäkringsbranschen, men inget krav. Mycket goda redovisningskunskaper och god förståelse för det ekonomiska flödet. Du är en god Excelanvändare samt har systemvana och ett systemintresse. Erfarenhet av Fortnox eller Visma är meriterande. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Om företaget
ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 60 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemen SECURA administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 400 miljarder.

ISEC är ett bolag där det händer mycket och företaget blev utnämnt som Superföretag av veckans affärer och Gasellföretag av Dagens Industri 2018. ISEC är stora i Sverige och växer även utomlands. ISEC har kontor i Stockholm, Vilnius och ett kontor i Umeå.

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom till ISEC

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.