Redovisningsekonom till deltidsuppdrag under november och december!

Kontakt Ansök
  • Omfattning Deltid
  • Publiceringsdatum 10 september, 2019
  • Sista ansökningsdag 4 oktober, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du intresserad av ett deltidsuppdrag under november och december månad? Har du erfarenhet att jobba i Visma PX och med projektuppföljning? Till vår kund söker vi för ett kort deltidsuppdrag på 50% en självständig redovisningsekonom som är kunnig inom bokslut, löpande redovisning och löner. Vår kund sitter i fina lokaler centralt i Stockholm och består av ca 30 medarbetare. Som konsult kommer du ta klivet in i ett härligt och sammansvetsat gäng som brinner för sin affärside.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en redovisningsekonom med erfarenhet från Visma PX som vill jobba deltid (50%) under november och december månad. Du kommer ta klivet in och stötta organisationen med diverse uppgifter inom redovisning. Du kommer arbeta brett med löpande redovisning, bokslut, lön. Vår kund arbetar projektbaserat varvid det är en fördel om du som söker tidigare arbetat inom en liknande verksamhet.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är en erfaren och kunnig redovisingsekonom. Du får med fördel har erfarenhet från att jobba projektbaserat och med stora interna kontaktytor. Som person är du trygg i din kompetens, självgående och kan snabbt sätta sig in i nya verksamheter och processer. Ett krav är att du har erfarenhet från Visma PX.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom till deltidsuppdrag under november och december!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.